Baarin menu koostuu juoma- ja ruoka-annoksista, jotka ovat saaneet inspiraationsa karibialaisesta keittiöstä ja espanjalaisesta baariruokailukulttuurista. Cocktaileissa maistuvat rommin lisäksi tuorepuristetut kasvis- ja hedelmämehut, raikkaat yrtit sekä eksoottiset mausteet. Juomien pariksi voi koota tapashenkisistä annoksista mieluisen kokonaisuuden.

– Halusimme tuoda helsinkiläisten ulottuville uudenlaisen baarielämyksen, jossa yhdistyvät maailmanluokan kulinaristiset nautinnot sekä aistikas ympäristö. Tuorepuristetut hedelmämehut ovat sommelier Toni Yksjärven uusin intohimo, ja baaritiski notkuu maailman rakastetuimpia makuja bouillabaissesta ankankoipi-confit'iin, kuvailevat Frescabar-hankkeesta vastaavat Mirja Pulkkinen Edrington Finland Oy:stä sekä Michelin-kokkina mainetta luonut Pekka Terävä.

Frescabarin sisustus on modernia ja skandinaavista muotokieltä mukaileva tulkinta karibialaisesta huvilasta. Karibian valkoisen hiekan, turkoosin meren, vehreän kasvillisuuden lempeät sävyt toistuvat tilassa Designers Guild -kuosien, bambusta tehtyjen Tine K -design-huonekalujen sekä luonnonmateriaaleista valmistettujen somisteiden kautta.