Aromi
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Podcastit
  • Tilaa lehti
  • Yhteystiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Mediatiedot
  • In English
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Anna palautetta
  • Tilaa uutiskirje
  • In English
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Tapahtumat
  • Podcastit
  • Tilaa lehti

4/2016

Selaa
  • Kaikki
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Aromi-lehti
  • Pääkirjoitukset
  • Ulkomailla
  • Kotimaassa
  • Ravintolat
  • Ruoka
 
  • Pääkirjoitus
  • Aromi

Taitoa on, entä asiakkaita?

01.04.2016 Jari F. Lampén

Michelin-tähdet jaettiin helmikuussa, ja samoihin aikoihin painosta tupsahti ruotsalaisten tekemä White Guide. Odotukset olivat Suomessakin suuret, kun Michelin muutti oppaansa nimeä niin, että se kattaa koko Pohjolan entisten pääkaupunkien sijaan. Suomessa toivottiin tarkastajien vierailevan ainakin Turussa ja Tampereella, ehkäpä myös Lahdessa Vuoden ravintolaksi valitussa Roux’ssa.

Aromin teemana on vuonna 2019 ruokavallankumous. Nostamme esille alalla tehtyjä läpimurtoja ja esimerkillisiä, uraauurtavia ja arkea helpottavia tekoja.

Horeca-alan sitoutumaton ammattilehti,
52. vuosikerta, Aikakauslehtiliiton jäsen

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy
Aromi ja Shaker
Mäkelänkatu 56, 3. krs,
00510 Helsinki

Aromi ilmestyy 10 kertaa vuodessa

Kustantaja ja julkaisija
Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy

Liiketoimintajohtaja
Nina Harlin

© Aromi2019

  • Aromi
  • Evento
  • Shaker
  • PRO
  • Evento Awards
  • Peruutukset
  • Rekisteriseloste
  • Tietosuojalauseke