Aromi
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Podcastit
  • Tilaa lehti
  • Yhteystiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Mediatiedot
  • In English
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Anna palautetta
  • Tilaa uutiskirje
  • In English
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Podcastit
  • Tilaa lehti

Kotimaassa

Selaa
  • Kaikki
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Aromi-lehti
  • Pääkirjoitukset
  • Ulkomailla
  • Kotimaassa
  • Ravintolat
  • Ruoka
 
  • Ajankohtaista

Lasagne suomalaisten suosikki

13.03.2015 Toimitus

Suomalaisten lempilounasruoat ovat Fazerin verkkokyselyn mukaan lasagne, tortillat ja lohikeitto. Suomalaisten makumieltymykset lounasruokailussa ovat muuttuneet ja muuttuvat edelleen: kaukomaiden vaikutteet, kasvisruoka ja lounaan tärkeys päivän lämpimänä ruokana korostuvat.

  • Ajankohtaista

Frescabar tuo karibialaisen tuulahduksen Helsinkiin

13.03.2015 Toimitus

Ravintola Emon viinibaarina tunnettu tila muuntautui 13. maaliskuuta karibialaishenkiseksi baariksi, jossa pääroolia näyttelevät hedelmäiset rommicocktailit ja espanjalaistyyliset herkutteluannokset.

  • Ajankohtaista

Uudistunut Bols Around The World -kisa käynnissä

12.03.2015 Toimitus

Parhaillaan käynnissä oleva Bols Around the World -kisa mittaa baarimestarin taitoja 12 erilaisen tehtävän avulla. Pisteitä kisaajat saavat kollegoiltaan ja muilta kisaajilta.

  • Blogi

Tahdikasta taustamusiikkia

11.03.2015 Harri Keko

Suurimmassa osassa maailman ravintoloista soi musiikki. Se kannattaa myös tutkitusti, jos haluaa asiakkaiden viihtyvän ja kuluttavan. Vahvasti kilpaillulla alalla menestys saattaa olla pienimmistäkin yksityiskohdista kiinni, joten niihinkään keskittymistä ei sovi unohtaa.

  • Ajankohtaista

Vuoden 2015 HelsinkiMenu-ravintola on Kuu

25.02.2015 Toimitus

Ravintola Kuu sai toistamiseen HelsinkiMenu-palkinnon. Edellisen kerran se voitti vuonna 2009.

  • Ajankohtaista

Spis on Vuoden ravintola 2015

11.02.2015 Toimitus

Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen helsinkiläiselle ravintola Spisille.

  • Ajankohtaista

Samuli Wirgentius ravintola Sicapellen keittiömestariksi

26.11.2014 Toimitus

Porvoolainen fine dining -ravintola SicaPelle on pestannut uudeksi keittiömestariksi Samuli Wirgentiuksen. Hänestä tulee myös Hotelli Pariisin Ville Oy:n osakas. Wirgentius ja SicaPellen ravintoloitsija Riku Stenros haluavat luotsata SicaPellea tulevaisuudessa rouheampaan suuntaan ja tuoda uusia ajatuksia menun makealle puolelle.

  • Ajankohtaista

Altian uusi biovoimalaitos puolittaa Koskenkorvan tehtaan hiilidioksidipäästöt

24.11.2014 Toimitus

Koskenkorvan tehtaalle rakennettu biovoimalaitos käyttää polttoaineenaan ohran kuorta ympärivuotisesti. Ilmajoen voimalaitos on tekniikaltaan ja polttoainesovellukseltaan ensimmäinen Suomessa. Altian Koskenkorvan tehtaan höyryntuotantoon rakennettu 100-prosenttisesti peltobiomassojen käyttöön soveltuva kymmenen megawatin höyryvoimalaitos vihitään käyttöön 24. marraskuuta.

Aromin teemana on vuonna 2019 ruokavallankumous. Nostamme esille alalla tehtyjä läpimurtoja ja esimerkillisiä, uraauurtavia ja arkea helpottavia tekoja.

Horeca-alan sitoutumaton ammattilehti,
52. vuosikerta, Aikakauslehtiliiton jäsen

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy
Aromi ja Shaker
Mäkelänkatu 56, 3. krs,
00510 Helsinki

Aromi ilmestyy 10 kertaa vuodessa

Kustantaja ja julkaisija
Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy

Liiketoimintajohtaja
Nina Harlin

© Aromi2019

  • Aromi
  • Evento
  • Shaker
  • PRO
  • Evento Awards
  • Peruutukset
  • Rekisteriseloste
  • Tietosuojalauseke