15.01.2021 Katarina Boijer
Turussa sijaitseva palvelutalo tarjoaa asukkailleen viihtyisyyttä, laatua ja kodinomaisuutta. Yksi tärkeimmistä asioista Parkinmäessä on ruoka, joka varmasti maistuu kaikille.
04.12.2020 Heli Koivuniemi
Kouluissa kokonaishävikin seuraaminen on arkipäivää. Siitä varastointi-, valmistus- ja lautashävikin osuus on varsin pientä. Palmiassa suurimpana haasteena on toimialapäällikkö Satu Grönlundin mukaan linjastohävikki. Hävikin vähentämiseen on kehitetty erilaisia keinoja yhdessä kaupungin ja hävikkiä vähentävien palveluntarjoajien kanssa.
03.12.2020 Juha Peltonen
Ammattikeittiön laitteiden ja kalusteiden materiaalina ruostumaton teräs on ylivoimainen. Useimmiten teräs taipuu keittiöihin tilauksesta.
17.11.2020 Virpi Kulomaa
Terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella valmistettavat erityisruokavaliot ovat koulu- ja päiväkotiruokailussa arkipäivää. Turvallisen ruuan valmistaminen vaatii vankkaa ammattitaitoa ja hallittua tuotantoprosessia.
03.09.2020 Laura Hujanen
Etätyön lisääntyminen koronavirusepidemian vuoksi on vaikuttanut henkilöstöravintoloiden toimintaympäristöön todennäköisesti pysyvästi. Sekä kotimainen perheyritys Antell että kansainvälinen, 4 000 ihmistä Suomessa työllistävä Compass Group Suomi ovat suunnanneet lyhyen tähtäimen kriisijohtamisen rinnalla katseensa tulevaan.
27.12.2019 Katarina Boijer
Pikkuisessa torpassa syntynyt Miina Sillanpää oli edistyksellinen ihminen. Torpan tyttö taisteli itsensä Suomen ensimmäiseksi naisministeriksi. Sillanpää oli vanhusten puolestapuhuja, ja nykypäivänä hänen perintönsä näkyy hoivakoti Wilhelmiinan ruokailufilosofiassa.
16.01.2019 Miia Manner
Keittiöprosessien tunteminen auttaa huomioimaan työskentelyolosuhteiden lisäksi energiatehokkuuden, ergonomian ja laitteiden elinkaariajatteluun vaikuttavat seikat.