Sushit ovat jo pitkään olleet meille iso ja tärkeä tuoteryhmä. Aloitimme sushien valmistuksen yli 16 vuotta sitten japanilaisten ja korealaisten sushimestariemme toimesta ja vuosien aikana siitä on tullut tunnettu osa liiketoimintaamme. Omat sushimme ovat noudattaneet varsin pitkälle perinteisiä makuyhdistelmiä ja valmistustapoja.

Oman tuotantomme rinnalle olemme saaneet nyt uuden UMAIJARI+sushi -tuotemerkin, josta vastaavat aiemmin Käpylän Majakastakin tutut Maija ja Jari Flytström. Pariskunnan innostus susheihin on lähtöisin täältä Kokkosen keittiöltä, jossa Jari Flytström aikoinaan työskenteli mestariemme kanssa. Oman uransa sushien valmistamisessa he aloittivat Ravintolapäivien innoittamina vuonna 2011.

UMAIJARI+sushissa yhdistyvät syvä kunnioitus perinteisiin, mutta myös uudet, raikkaat maut ja toteutustavat. Susheja on saatavissa tilaamalla kauttamme, Merenherkkumyymälästämme sen aukioloaikana sekä useista pääkaupunkiseudun marketeista. Tuoteperhe tulee laajenemaan tulevaisuudessa myös muilla UMAIJARI-tuotteilla, niistä tiedotamme myöhemmin.

Sushiuutisen lisäksi vuosi 2017 on muutenkin alkanut vauhdikkaasti. Tammikuussa olimme mukana Helsingin Suvilahdessa järjestetyillä Vegemessuilla, joiden suosio ylitti kaikki. Päätuotteemme messuilla oli merilevävalmiste Cavi-Art, mutta kun kävimme tuotteitamme läpi, saimme messuvalikoimaan mukaan lähes sata vegaaniruokavalioon sopivaa artikkelia. Iso määrä, joka yllätti myös meidät. On hienoa huomata, että pystymme tarjoamaan monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Vauhdikkain kevätterveisin,

Marko Kokkonen

www.arvokokkonen.fi