Burgereita ja festivaalitunnelmaa Narinkkatorilla

Huumaava grillin tuoksu ja sankka savu ympäröivät Narinkkatorin aluetta, kun 12 Suomen parhaimpia ja arvostetuimpia hampurilaisravintoloita ja burgereihin erikoistuneita keittiömestareita tarjosivat parastaan. Burger Lovers Festival 14.-16.6.2019 oli yksi kesän kohokohdista kaikille burgeria rakastaville ruokailijoille ja ruoka-alan ammattilaisille.

Burgerit ja Hellmann’s majoneesi ovat luonnollinen yhdistelmä. Hellmann’s teltalla valmistui keittiömestarimme Tommi Virrannan opeissa kesän kovimmat burgerit. Tommin oppeihin oli arvottu paikat sekä omilla (Instagram & Facebook) että Burger Loversin kanavilla. Tommin opeissa perehdyttiin sekä ammattilaisten että kuluttajien kanssa mehukkaiden burgerien saloihin ja majoneesin maustamiseen. Viikonloppua hellinyt kuuma sää teki muovikattoisesta Hellmann’s ”teltasta” kuuman ja 400 asteinen grilli burgeripihvien paistoa varten toi oman lisänsä.

Tommi oli tapahtumaa varten raakakypsyttänyt viiden viikon ajan Tammisen suomalaista laatulihaa burgereita varten ja tilaisuus huipentui lihan jauhamiseen tapahtumapaikalla. Myös vegaanit otettiin huomioon pisteellä. Herkullinen Hellmann’s vegaanimajoneesi yhdistettiin tryffelitahnaan, mistä syntyi täyteläinen ja vahva makuelämys.

Alueella vieraili koko viikonlopun aikana yhteensä 34 500 kävijää ja perjantain kolean sään jälkeen viikonloppu oli hikisen kuuma. Ensi vuoden tapahtumaa odotellessa!

Tulossa: Hellmann’s vegaanimajoneesi 2,5 kg

Lanseeraamme alkusyksystä vegaanivaihtoehdon suositusta Hellmann’s majoneesista. Kermainen ja tuttu maku ilman kanamunaa ja gluteenia. Pakkauskokona 2,5 kg.

Tutustu Hellmann’s tuotteisiin sivuillamme.

*Kaupallinen yhteistyö