Gastro-messut on takana. Olipa hyvät messut, paljon pöhinää, ympärillä upeita makupaloja, joihin oli selvästi panostettu. Tapasin paljon mestareita ja yhteistyökumppaneita, iso halaus teille kaikille. Kyllä kannattaa käydä messuilla jo verkostoitumisenkin takia.

Pääsin myös nauttimaan Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan tuotoksia. Upeita makuja, hyvää palvelua. Isäntä Pekka Terävä otti meidät hellään huomaansa. Kiitos myös pöytäseurueelle: Teija Malen, Anni-Mari Syväniemi ja Risto Mikkola. Vedet silmissä istuin heidän seurassaan, suru ei tullut puseroon. Monia ajankohtaisia asioita käytiin lävitse, missä maa makaa.

Leijonarannan avajaiset oli upea ja mieliin painuva tapahtuma. Jo Nilen aikana haaveilimme tuollaisesta, mutta nyt se toteutui. Aivan upea paikka ja upeat tilat, mikä teroittaa Leijonien kynnet veitsen teräviksi.

Tapio Laine on saanut paljon aikaiseksi. Nilelle myös kiitos suuresta työstä, jota hän teki Kokkimaajoukkueen hyväksi. Kyyneleet silmissä tulin kotiin, niin iso asia se on ollut, kun saimme Leijonille oman pesän. Lisäksi annan Kokkimaajoukkueelle erityismaininnan siitä, että tulevat aina hymyissä suin minua, mammaa vastaan ja muutama sana vaihdetaan. 

Toivotan kaikille Hyvää kevättä ja jaksamista arjen keskelle.

Ulla liukkonen, puheenjohtaja

Suomen Keittiömestarit ry