Elämysten toteuttaja

Bright on tunnettu jo pitkään teknisen tapahtumasuunnittelun ja -toteuttamisen ammattilaisena sekä Suomen johtavana esitysteknisten palveluiden toimittajana. Uusi, entistä monipuolisempi Bright koostuu yli 20 pohjoismaisesta, yhdeksi perheeksi sulautuneesta, paikallisesti palvelevasta tapahtumatekniikkayrityksestä. Se tarkoittaa vieläkin vankempaa ammattitaitoa ja laajempia resursseja kaikenkokoisten tapahtumien toteuttamiseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Seitsemän tuhatta kertaa vuodessa.

Isoja ja pieniä elämyksiä

Bright tunnetaan suurista tv-toteutuksistaan ja stadionkonserteistaan, mutta se on myös pienten tapahtumien osaava ja luotettava yhteistyökumppani.

– Teemme paljon yritystapahtumia, messuja, vuosikokouksia, henkilöstötilaisuuksia, lanseerauksia ja seminaareja. Oli toteutuksen koko mikä tahansa, teemme sen aina ylpeydellä, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Me seisomme selkä suorana jokaisen toteutuksemme takana.

Uuden, pohjoismaiseksi suurtoimijaksi yhdistyneen Brightin koko tuo käyttöön ison luokan resurssit, mutta toiminta on edelleen ketterää, paikallista ja henkilökohtaista, kertoo Bright Finlandin toimitusjohtaja Jarno Uusitalo

– Meillä tutut projektipäälliköt ovat asiakkuuksista vastaavia projektien omistajia ja tuotantoa koskevien päätösten tekijöitä, jolloin tuotannot rullaavat tehokkaasti ja joustavasti. Ammattitaidon ja pitkän kokemuksen ansiosta meillä on ratkaisut tehdä asioita komeasti, mutta myös kustannus­tehokkaasti. Hyllystä emme myy yhtäkään tapahtumaa, vaan kaikki räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ja vaikka Brightissa tekniikkaa rakastetaankin, löytyy työn palkitsevin osa siitä, mitä huippuunsa hiotut tekniset ratkaisut mahdollistavat.

– Me kaikki tykkäämme tekniikasta, mutta vielä enemmän nautimme nähdessämme tyytyväisen asiakkaan ja hänelle luomamme elämyksen, vakuuttaa Bright Finlandin myyntijohtaja Juho Hiidenmaa.

Bright Group numeroina

  • 380 vakituista työntekijää
  • 16 toimistoa
  • 14 varastoa
  • 7 000+ tapahtumaa vuodessa
  • 100 liikevaihtoa vuodessa

 

”Brightilla on käytössään uusin teknologia ja osaavin henkilökunta. Intohimomme on kuitenkin elämys, joka niillä mahdollistetaan!”

Trond Lutdal, CEO Bright Group

 

”Pohjoismainen yhteistyö takaa asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet sopivimpien ratkaisujen ja osaavimpien ammattilaisten käyttöön kaikissa tilaisuuksissaan.”

 

Jarno Uusitalo, CEO Bright Finland

”Norjassa järjestettävä Nobelin juhlakonsertti oli loistava osoitus Brightin yhteistyöstä – henkilöstöä ja tekniikkaa siirtyi yli maarajojen ja konsertista tuli todellinen huippusuoritus.”

Jan-Inge Ingebrigtsen, CEO Bright Norway

Brightin toteutuksia

Suomi

Flow
Musiikin ja hyvän ruoan värittämä kaupunkifestivaali keskellä pääkaupungin kesäistä sykettä.

Ilosaarirock
Rokkia ja perinteistä festaritunnelmaa heinäkuisessa Joensuussa.

UPDATE Forum of Insight
Evento-lehden kansainvälinen bisnes-seminaari Helsingin Savoy-teatterissa.

Ruotsi

Årets Frisör
Kampaamoalan ammattilaisten kisa vuoden parhaan kampaajan tittelistä.

Adidas
Uuden Adidas-lenkkarin lanseeraustilaisuus Tukholmassa.

Sweden Rock
Rock- ja metallimusiikin huippunimet Ruotsin kesässä.

Norja

Nobel Peace Prize Concert
Nobelin rauhanpalkinnon saajan kunniaksi Oslossa järjestettävä juhlakonsertti.

X Games
Extremelajeihin keskittyvä urheilutapahtuma.

Rema Riksmøte
Norjalaisen kauppaketjun yritystapahtuma.

Yhtiökokouskin voi olla elämys!

Yhtiökokouskin voi olla elämys! Brightin tekninen ja visuaalinen toteutus oli hyvin suunniteltu ja laadukas, järjestelyt toimivat kitkatta ja kaikki sujui sovitulla tavalla. Huolellinen suunnittelu ja rautainen kokemus suurtapahtumista näkyy myös pienemmällä areenalla: brightilaiset suhtautuvat tekemiseensä intohimoisesti, hyvällä asenteella ja asetetuista tavoitteista tinkimättä.

Markkinointiviestintäpäällikkö Liisa Hellén, Metso Oyj

 

Bright on kokenut ja luotettava yhteistyökumppani, joka on toteuttanut yrityksellemme tapahtumia ja tilaisuuksia jo pitkään. Tapahtuman toteuttaminen yhdessä Brightin kanssa on varmaa ja stressitöntä: voimme aina luottaa, että hommat hoituvat ja lopputulos lyö vieraat ällikällä.

Tuotantojohtaja Markku Vihtilä, Lataamo Group

 

Brightin kanssa asiointi on ammattimaista ja ketterää. Saman katon alta löytyy kaikki lavarakennelmista valonheittimiin ja kokonaisvaltaiseen tekniseen tapahtumasuunnitteluun. Kun tilaamme kokonaisratkaisun Brightilta, voimme rauhallisin mielin keskittyä omaan työhömme. Todellinen one stop shop!

Projektijohtajat Justus Huovila ja Anni Linko, Management Events Studio

Bright on teknisen tapahtumasuunnittelun ja -toteuttamisen ammattilainen sekä Pohjoismaiden johtava esitysteknisten palveluiden toimittaja.

Toteutukset
Yritystapahtumat, konsertit, festivaalit, teatteri- ja tv-tuotannot, urheilu­tapahtumat, messut, esitykset, seminaarit.

Palvelut
Tekninen suunnittelu ja mallinnus, sisällöntuotanto, valaistus- ja äänentoistoratkaisut, video- ja kameratoteutukset, led-näytöt sisä- ja ulkokäyttöön, webcastaus, expo-rekat, esiintymislavat, lavamanageripalvelut.

Asiakkaat
Tapahtumamarkkinointitoimistot, tapahtumien järjestäjät, pienet ja suuret yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt.

www.brightgroup.fi