Ohjelmassa mm. Wolt kuljettaa ravintoloiden ruokia asiakkaille kotiin - mutta miten tämä toimii, miten mukaan ja onko bisnes, Aku Siukosaari avaa palvelua ja kertoo mitä tulevaisuudessa.

Tiesitkö että Aromilla on uusi päätoimittaja? Heli Koivuniemi esittäytyy ja kertoo millaiseksi Aromi muuntuu hänen johdollaan.

Luonto pursuaa nyt herkkuja.

Mitä sieltä kannattaa hakea asiakkaiden annoksiin nyt ja voisiko villit vivahteet saada myös ammattikeittiöön - tästä lisää Sasu Laukkosen puheenvuorossa. Aromi aloittaa syksyllä uuden juttusarjan Ihan Villinä, siinä tarkastellaan kriittisesti myös mitä luonnon antimet tarkoittavat ajallisesti ja rahallisesti bisneksessä.

PRO-palkittavien etsintä käynnistyy 1.6. Palkinnot jaetaan viidennentoista kerran - mitä hyvin tehdystä työstä saatu huomionosoitus saajalleen merkitsee?

Johanna Tolonen Finlandia-talolta esittelee Verandan uuden kesäterassin ja puistoalueen, mutta tuottaako terassi ja löydetäänkö se ja mikä on sääriski?

Iltapäivän kruunaa kuplat ja kakku.

Tervetuloa!

Nähdään 31.5.2016 tiistai klo 14.30-16.00

Finlandia-talo, Cafe Veranda

Mannerheimintie 13 e, Helsinki

Ilmoittaudu tästä.

Heli Koivuniemi, Maaret Launis, Anja Moilanen, Nina Harlin & Aromin ja Finlandia-talon väki