Burger-In -yhtiöllä on Hesburgerin rinnalla toinenkin brändi. Turun keskustan kävelykadulla on jo muutaman vuoden toiminut meksikolaistyylistä pikaruokaa myyvä El Nam.

– Olemme harjoitelleet burritojen ja tacojen tekemistä yhdessä paikassa. Nyt ruvetaan olemaan sillä tasolla, että se voisi lähteä eteenpäin. Mietimme nyt, pitäisikö niitä tehdä muutama lisää, toimitusjohtaja Kari Salmela sanoo.

Hän pitää todennäköisenä, että tänä vuonna avataan toinen El Nam Turkuun ja kolmas Helsinkiin.

Muita tämän vuoden investointeja yhtiöllä ovat itsepalvelukassojen käyttöönottaminen Hesburgereissa ja Kaarinaan majoneesitehtaan kylkeen kesällä valmistuva kasvistuotetehdas.

Lue lisää Kari Salmelan ajatuksia pikaruokabisneksestä helmikuun Aromista.