Aivan aluksi pieni varoitus! Blogi sisältää juonipaljastuksen gaalan esiintyjäkaartista.

Etukäteissuunnittelu ja brieffaus ovat kaiken a ja o

Kysymyksiä tapaamisessamme on paljon: Mistä ovesta henkilökunta tulee sisään? Milloin on henkilökunnan ruokailun aika? Missä näin iso määrä henkilökuntaa vaihtaa vaatteensa? Mikä on pukeutumisohjeistus? Ennakkosuunnittelu on kaiken a ja o, ja se yhdistää sekä Finlandia-talon että StaffPointin tapaa toimia. ”Työntekijät palaavat Finlandia-talolle tekemään juhlia kerta toisensa jälkeen juuri siksi. Silloin tietää, että jotain tehdään oikein”, toteaa Virpi. Finlandia-talon juhlat pyörivät myös extra-työvoiman voimin, joten täällä ei tehdä eroa omalle ja muulle väelle, vaan ollaan kaikki yksi iso työyhteisö.

Menulla Hanger steak 58 °C

Luvassa on neljän ruokalajin illallinen, joka on tänäkin vuonna todella herkullinen. Menun on suunnitellut keittiöpäällikkö Timo Lepistö. Henkilökunnan kanssa käydään menu yhdessä läpi ja siihen liittyvät erikoisruokavaliot ja tuoteselosteet. Lunttilappu on tärkeä juttu ja helpottaa illan serviisiin heittäytyessä.

Tunnettu esiintyjä yllättää gaalaväen

Kun seisomme pöytäkartan kanssa keskellä juhlasalia, juhlan läheisyys on jo käsin kosketeltava. Varsinkin, kun sain sisäpiiritietoa illan esiintyjäkaartista! Kuulin, että yllätysesiintyjänä olisi tunnettu naisartisti, jolle on lennätetty Hollannista asti miestanssijat show’hun mukaan. Suomessa kun on krooninen pula miestanssijoista.

Gaalan loppuessa puolen yön jälkeen Finlandiatalolla aletaan laittaa valmiiksi jo seuraavaa suurta tapahtumaa. Ison yrityksen seminaaripäivä illallisineen alkaa aamuseitsemältä. Finlandiatalolla tämä on tuttu juttu, mutta onhan gaalan tekemisessä ihan oma fiilis, kun asiakkaana on omia kollegoita 684 kappaletta!

PRO-gaalassa tavataan!