Juuren ravintolaperhe kasvaa vuoden vaihteessa Kasarmikatu 21 -kiinteistön valmistuessa. Helsingin Kasarmitorin laidalla avaa uusi noin satapaikkainen iltaravintola baareineen. Ravintolan keittiömestariksi tulee Vuoden luomukokki 2016, Bocuse d´Or –ehdokas Benjamin Frostell.

Ravintolaa lähtevät avamaan Juuren ravintolapäällikkö Ami Ojala ja baarin puolelle Latvan Jesse Auvinen. Uuden ravintolan rekry on käynnissä.

Vuonna 2004 perustetun Juuri Yhtiöt Oy:n ravintoloita ovat Juuri, Latva, Maritori, Juuri Café & Bar Designmuseo, Ohrana Krouvi Panimo ja kolme Pihka-ravintolaa. Neljäs Pihka avataan lokakuussa 2017.  Juuri Tapahtumat -yksikkö toteuttaa  catering- ja tapahtumapalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille.

Lue lisää Benjamin Frostellista ja luomusta ravintolakeittiössä lokakuun Aromi-lehdestä.