Kaksipäiväinen, ammattilaisille suunnattu tapahtuma järjestetään TähtiAreenalla Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Messuilla on lähes sata näytteilleasettajaa ja laaja kattaus kiinnostavia puheenvuoroja.

– Tapahtuma järjestetään nyt Helsingin lisäksi myös Tampereella näytteilleasettajien ja sidosryhmien toiveesta, sillä sieltä käsin on helpompi tavoittaa asiakkaita ympäri Suomen. Pirkanmaa kehittyy myös vahvasti tällä hetkellä ja paikalliset toimijat ovat olleet kiinnostuneita tapahtumasta, kertoo tapahtuman järjestävän Easyfairsin Head of Production Annika Puotsaari.

Paikallisuus näkyy myös puhujakaartissa. Lavalle nousevat ravintoloitsija ja keittiömestari Arto Rastas sekä Vuoden nuori kokki Emmiina Lehtonen ja Vuoden nuori sommelier Kirsi Seppänen.

Tapahtuman yhteydessä Suomen huiput kisaavat ensimmäistä kertaa järjestettävässä Makeamestari-tittelistä. Kilpailun semifinaalia ja finaalia voi seurata paikan päällä.

Poimintoja ohjelmasta

Marjut Kuula.

Trust Creative Societyn konseptisuunnittelija Marjut Kuula: Supermood – kuinka terveellisyys taipuu markkinoinniksi.

JAMIX Oy:n operatiivinen johtaja Timo Lehto: Digitaalisen ekosysteemin mahdollisuudet ammattikeittiölle.

 

Noora Fagerström.

CEO Noora Fagerström: Jungle Juice Barin tarina – kuinka pysyä mukana kasvussa.

Paistinkääntäjät ry esittelee Vuoden nuori kokki 2018 Emmiina Lehtonen & Vuoden nuori sommelier 2018 Kirsi Seppänen: Kokemuksia MM-kilpailumatkoilta.

 

Arto Rastas.

Ravintoloitsija ja keittiömestari Arto Rastas: Resepti suomalaisen ruokakulttuurin maailmanmaineen kohottamiseen.

TALK & WALK SHOWKiertotalous – design – työvaatteet

Keskustelua kiertotaloudesta, innovatiivisista työvaatteista, kestävän kehityksen materiaaleista ja brändäyksen roolista työvaatteissa. Ei kuitenkaan pelkkää puhetta vaan lavalla mukana myös trendikkäät ja ekologiset työvaatteet, joita taatusti haluaisit pitää myös vapaa-aikanasi. Talkshow’n isäntänä toimii Marko Edfelt, joka roastaa Touchpointin omia asiantuntijoita sekä vierailevia huippukokkeja.

 

Jaakko Halmetoja.

Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, biohakker Jaakko Halmetoja: Tulevaisuuden taksonomiaa – ravitsemus vuonna 2025.

Johan & Nyströmin maajohtaja Lari Salovaara: Kahvialan trendit ja tulevaisuus.

 

Tuomas Sorri.

Valio Food Servicen kaupallinen johtaja Tuomas Sorri: Asiakaslähtöinen tuoteyhteistyö food service -alalla.