Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ammattikeittiön kokkia

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Näkijä ja tekijä – ammattikeittiön kokki on toisinaan tiukankin budjetin taikuri.

Makuja ja tunteita – taloudellisesti kannattavia valintoja ja ymmärrystä ympäristölleen – ammattikeittiön kokki on alan moniosaaja ja laajanäköinen ihmeidentekijä. PRO-palkinnon arvoinen ammattikeittiön kokki osaa improvisoida ja tarttua toimeen. Hän innostuu työstään sekä ihmisistä valintojensa äärellä. Hän ymmärtää toiminnan taloudellisen puolen ennakoiden ja laskien sekä hävikkiä välttäen. Tiukan budjetin rajoissa kokkaaminen ajaa ammattikeittiön kokin mitä mielikuvituksellisimpiin ratkaisuihin luoden vaihtelevia ja ravitsemuksellisesti korkealaatuisia makuelämyksiä. PRO-patsaan pokkaava ammattikeittiön kokki on toiminut työssään jo vuosien ajan keräten itselleen vankan työkokemuksen ja näkemyksen alasta sekä sen kehityksestä. Hän on luova ja positiivinen, alastaan innostuva visionääri, joka ei pelkää ehdottaa uusiakin toimintatapoja. Hän tekee monipuolista, arvokasta työtä luoden asiak­kaalleen hyvän ja mieleenpainuvan ja positiivisen kokemuksen.

Ehdota tässä sarjassa

  • Sairaalan, palvelukeskuksen tai -talon, päiväkodin, oppilaitoksen tai henkilöstöravintolan keittiössä työskentelevää ammattikokkia.
  • Toimipiste voi tuottaa ruuan joko sisäisenä palveluna, tai toimia tulosta tekevänä yksikkönä.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Meira Nova

Huikeaa voittaa tällainen palkinto! Se vetää sanat­tomaksi. Syömisen kulttuurin muutos minua surettaa: kunnon syöminen perheen kanssa on hävinnyt. Lasten kannalta, ihan jo kasvatuksellisesti, olisi tärkeää syödä yhdessä.”

Vuoden 2019 Ammattikeittiön kokki
Ritva Lehtinen, Antell Työtehoseura, Antell-Ravintolat, Rajamäki

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi