Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ammattikeittiön päällikköä

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

PRO-kilpailu elää ajassa! Ruokapalvelupäällikkö ja ammattikeittiön päällikkö ovat jatkossa samassa sarjassa.

Ammattikeittiön päällikkö on lähellä, mutta näkee kauas. PRO-tason päällikköä eivät hätkäytä isot linjat eikä suuri vastuu. Hän voi vastata yhden organisaation ravintolatoiminnasta tai koko ruokapalvelun johtamisesta. Hänellä on pitkä pinna ja timanttinen ongelmanratkaisutaito, kyky piirtää taloudelliset marginaalit ja rakentaa yhtä köyttä vetävä työyhteisö. Hän tietää, miten valmistetaan herkullista ruokaa tulostavoitteissa pysyen. Palkittavan päällikön pää pysyy kylmänä ja pannu kuumana, vaikka hänen tekemillään ratkaisuilla voi olla kauaskantoisia ravitsemuksellisia, yhteiskunnallisia sekä taloudellisia vaikutuksia. Ylivertainen ammattikeittiön päällikkö pitää huolta, että liiketoiminta on kannattavaa. PRO-palkinnon arvoinen ammattikeittiön päällikkö on prosessiosaaja, vastuullinen ja rehti esimies, joka luo turvallisen, opettavaisen ja miellyttävän ympäristön työskentelylle. Hän ymmärtää roolinsa tärkeyden ja suhtautuu intohimoisesti ja arvokkaasti asemaansa päätöksentekijänä, vaalien asioita, joilla rakennetaan toimiva ja tasavertainen työympäristö. Hän ymmärtää ympäristöään ja asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyttä kartoittaen hän tietää aina, missä mennään. Palkittavan ammattikeittiön päällikön keittiöissä tunteet eivät kiehahtele, vaan etusijalla ovat työyhteisön tyytyväisyys, toimiva vuorovaikutus ja leppoisa työilmapiiri.

Ehdota tässä sarjassa

  • Päiväkodissa, sairaalassa, hoiva- ja palvelukodissa tai oppilaitoksessa työskentelevää ammattikeittiön päällikköä.
  • Henkilöstöravintolan keittiöstä vastaavaa päällikköä.
  • Ruokapalvelun päällikköä/johtajaa.
  • Ateriapalvelun päällikköä/johtajaa.
  • Ateria- ja puhtauspalveluiden päällikköä/johtajaa.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Unilever Food Solutions

Palkinnosta tuli hyvä fiilis. Koen, että se on kiitos koko Iso-Bertan työyhteisölle. Alalla tarvitaan ennakkoluulotonta asennetta – asiat voi tehdä toisin ja teknologiaa pitää ottaa rohkeammin käyttöön.”

Vuoden 2019 Ammattikeittiön päällikkö
Anja Jokinen, Iso-Bertta, Servica, Kuopio

 

Toivon palvelualan saavan enemmän arvostusta, jotta työntekijät voisivat olla ylpeitä siitä mitä tekevät. Toivon, että pystyn itsekin rinta rottingilla lunastamaan arvostuksen, jonka olen saanut.”

Vuoden 2019 Ravitsemis-/Ruokapalvelupäällikkö
Sanna Malaska, Arkea Oy, Turku

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi