Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ammattikeittiön tuotekehittäjää. Uusi sarja!

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Kokeilija, keksijä, tuotekehittäjä.

Uudessa PRO-sarjassa etsitään ammattikeittiön rohkeaa tuotekehittäjää, jonka työn tuloksena syntyy täysin uusia tuotteita tai merkittäviä parannuksia nykyisiin. Hakemamme henkilö katsoo asioita tuorein silmin ja näkee laatikon ulkopuolelle. Innovatiivinen kehitystyötä eteenpäin luotsaava taituri lähestyy työtään asiakkaiden tarpeiden kautta. Palkinnon saaja tietää, miten käynnistää tuotekehitysprojekti, mitä se vaatii ja miten se etenee. Hän tekee kauaskantoisia ratkaisuja ja ottaa niissä huomioon tuotteiden kilpailukyvyn ja yleisen markkinatilanteen. Etsimämme henkilö kehittää itse tuotteita, materiaaleja, menetelmiä, palveluita tai prosesseja tai johtaa tuotekehitystiimiä. Tuotekehittäjä räätälöi notkeasti vastaukset yrityksen sisäiseen täsmäkysyntään tai yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Tuotekehittäjä on aktiivinen edelläkävijä, joka tekee ideasta kannattavan tuotteen ja hallitsee prosessiin liittyvät tehtävät aina taustatutkimuksesta tuotteen käyttöönottoon. Rohkea visionääri ymmärtää asiakkaan ja toimintaympäristön odotukset nyt ja tulevaisuudessa. Etsimämme suunnannäyttäjä kokeilee ennakkoluulottomasti ja keksii, miten asiat tehdään paremmin.

Halusimme luoda sarjan, jossa innovatiivisuus, uteliaisuus, luovuus, rohkeus ja ennakkoluulottomuus nousevat esiin. Tuotekehittäjä on usein varsin näkymätön, vaikka juuri hän kuuntelee asiakkaan toiveita ja tarpeita tarkalla korvalla. Hän on ennakkoluuloton ja utelias etsiessään uutta ja mieleenpainuvaa, toisaalta hän tunnistaa ja antaa arvoa klassikoille. Tuotekehittäjällä on rohkeutta rikkoa rajoja ja etsiä monipuolisia ratkaisuja. Tuotekehittäjät saavat harvoin kiitosta asiakkailta ja jäävät usein mestarien varjoon. Usein kuitenkin vaaditaan monta reseptiä, kokeilua ja testausta ennen kuin ruoka päätyy kokkien valmistettavaksi ja asiakkaan lautaselle.”

Jutta Kontinen, Continental Foods

Ehdota tässä sarjassa

  • Ammattikeittiössä toimivaa tuotekehittäjää, joka toimii itsenäisesti, osana tiimiä, asiakasrajapinnassa tai vastaa itsenäisesti tiimin kehitystyöstä. Ammattikeittiön tuotekehittäjä on monitaitoinen osaaja, joka tuntee ruuanvalmistuksen prosessit ja toimintaympäristön vaatimukset sekä ymmärtää tulevaisuuden mahdollisuudet ja haasteet.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Continental Foods

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi