Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ammattikeittiön työntekijää

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Mukautuva moniosaaja – ammattikeittiön työntekijä tarttuu tuumasta toimeen.

Pienistä palasista rakentuu suuri kokonaisuus. Ammattikeittiön taitava työntekijä muodostuu asiakkaalle tärkeäksi henkilöksi, joka näkee, tekee ja ennakoi. Lounashetken kiireys tai alkuillan rauhallinen hengähdys – jokaisella hetkellä on merkityksensä. Ammattikeittiön työntekijä helpottaa omalla osaamisellaan asiakkaan ruokailukokemusta ja luo mahdollisuuden hyvälle ja toimivalle työyhteisölle. Ammattikeittiön työntekijän työnkuvaan kuuluu monipuolinen kirjo erilaisia työtehtäviä, joiden pienimmätkin palaset vaativat osaajaltaan hyvää hallintakykyä sekä itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa. PRO-palkinnon arvoinen ammattilainen hahmottaa suuren kokonaiskuvan pyrkien työssään rakentamaan ympäristöstään jouhevampaa paitsi kollegoilleen, myös asiakkaille. Hän on sitoutunut työhönsä ja näkee tekemiensä työtehtävien tärkeyden. Hän on sulavasti osa ryhmää ja tarttuu ennakkoluulottomasti toimeen silloin kun muutos on välttämätön. Hän on omaperäinen, luova ja idearikas tekijä, joka sopeutuu työn muutoksiin ja haasteisiin.

Ehdota tässä sarjassa

  • Keittiöapulaista, astianpesijää, ruuan annostelijaa, esivalmistelijaa, tarjoilijaa, muuta palvelutyöntekijää.
  • Sairaalan, hoiva- ja palvelukodin, päiväkodin, oppilaitoksen, henkilöstöravintolan tai muun keittiön palvelupisteen työntekijää.
  • Edellä mainittuihin kohteisiin ostopalveluja myyvän yrityksen työntekijää.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Arla Pro

Olen sydämeltäni palveluihminen ja teen työtäni suurella sydämellä. Nautin niin kovasti, kun pääsen töihin, että joskus mieleni tekisi tanssia!”

Vuoden 2019 Ammattikeittiön työntekijä
Rose Alibasya-Jokela, Nokia Rusko, Sodexo, Oulu

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi