Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Baarimestaria

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Elämysten visionääri – makuja, elämyksiä, värejä! Modernia ja maukasta, tai takuuvarmoja klassikkohelmiä.

Taitava baarimestari tuntee cocktailit ja tarjoilee ne suuren ammattiylpeytensä siivittämänä. Uusien juomatrendien kasvattaessa kuluttajien tietämystä, sulautuu taitava baarimestari entistä jouhevammin keskusteluun. Juoma-alan huippuosaaja tietää ja tuntee, kehittää uutta ja varioi vanhaa. Hän on arvostettu ja luotettu ystävä ja muuntautumiskykyinen taitaja, joka vaalii omaa kehitystään, pysymällä alituisen kiinnostuneena alansa kehityksestä. Hän tuntee anniskelualan lainsäädännöt sekä puitteet ja osaa elävöittää omaa ympäristöään uusimpien tyylisuuntausten innoittamana. Hän ymmärtää ja kuulee asiakasta ja on inhimillisesti läsnä. Hän on kustannustehokas ammattilainen, joka osaa seurata varaston liikkeitä ja myydä sen mukaisesti. Hän jaksaa hymyillä, keskustella ja nähdä ihmisen edessään.

Ehdota tässä sarjassa

  • Kaupallisessa ravintolassa
    työskentelevää baarimestaria
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Pernod Ricard Finland

Elän unelmaani: teen sitä mistä pidän, niillä ehdoilla, jotka olen itse luonut. Näin siistissä baarissa en ole ennen käynyt, en töissä enkä asiakkaana. Tähtäämme todella korkealle laadukkaalla juomatuotteella. Laadukkaat pienet liikeideat kehittävät niin alkoholisivistystä kuin työllisyyttäkin.”

Vuoden 2019 Baarimestari
Jami Järvinen, Chihuahua Julep, Helsinki

Mikä PRO?

  • PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille.
  • Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.
  • Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi