Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Hovimestaria/Sommelieria

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Hänhän on kuin makujen Beethoven tai Mozart! Ajaton ja viisas, ainutlaatuinen.

Sommelierit sekä hovimestarit ovat perinteikkään palvelukulttuurin taitajia. Inhimillinen osaaja, joka osaa lukea tilanteita ja ihmisiä tehden kokemuksista elämyksiä. Asiakaskohtaamisten aatelinen osaa puhua ja nähdä, kuunnellakin. Kokemuksen koulima tilanteenlukija osaa kulkea sulavasti asiakasryhmästä toiseen, palvellen jokaista ihmistä omanlaisena kertomuksenaan. Hän lukee tilanteita – tarinoi, silloin kun tarinoita kaivataan tai tiivistää, jos seurue niin toivoo. PRO-palkinnon arvoinen sommelier ymmärtää hankintojen ja varaston arvon päälle vaalien tuotteita niiden säilyvyyttä ymmärtäen. Tilanne kuin tilanne, hän on ihminen ihmiselle.

Ehdota tässä sarjassa

  • Kaikille avoimen kaupallisen ravintolan viiniasiantuntijaa.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Valio Food Solutions

Tämä on elämäntyöpalkinto. Teen alaa intohimosta, ja teen kaikkeni työkavereiden ja asiakkaiden eteen. On loistavaa, että ala arvostaa, ja mahtavaa saada tällainen palkinto! Se muistuttaa, miten paljon pitää opiskella ja tehdä – miten hyvä voit olla, kun on mahdollisuuksia.”

Vuoden 2019 Hovimestari/Sommelier
Taneli Lehtonen, Muru, Helsinki

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi