Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Innovaatiota

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Innovaattori luo ihmeen. Innovaatio on askel eteenpäin. Se on kykyä nähdä ja uskallusta yrittää. Tässä sarjassa palkitaan toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio.

Innovaatio voi olla uusi toimintatapa, selkeälinjainen uudistus, palvelu tai tuote, teknologia tai liikeidea. Se on jotakin uutta ja mullistavaa.

PRO-palkinnon arvoisen innovaation takana on idearikas innovaattori, jolla on rohkeutta mahdollistaa muutosta omalla toiminnallaan. Innovaatioiden takaa löytyy uudistumiseen myötämielisesti suhtautuva organisaatio, joka haluaa toiminnallaan uurtaa uusia, ennen kulkemattomia uria.

Innovaatio muuttaa meitä. Koskettaa, tai vaikuttaa – tekee tulevaisuudesta aina aavistuksen verran parempaa. Rohkea innovaattori katsoo eteenpäin ja ymmärtää muutoksen hyödyt.

Ehdota tässä sarjassa

  • Henkilöä, tiimiä tai yritystä, joka on muuttanut toimialan tai yhteisön toimintatapoja tai kehittänyt mullistavan idean tai tuotteen, jolla luoda menestystä bisnekseen.
  • propalkinnot.fi

Sarjan sponsorina:
Kespro

Suomalaisilla on valtavan hyvät mahdollisuudet tuoda gastronomiaan uusia asioita: meillä on puhtaat raaka-aineet, mutta myös tietotaitoa. Food Tech on vastuullisuudesta huolehti­miseen keskeinen työkalu, joka vapauttaa aikaa parhaiden makujen valmis­tamiseen. Maailman muut­tuessa toimialan on ratkot­tava isoja vastuulli­suuteen ja läpinäkyvään toimintaan linkittyviä kysymyksiä.”

Vuoden 2019 Innovaatio
Fredman Food Tech, Fredman Group

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi