Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Kahvilan työntekijää

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Pullantuoksuinen pioneeri.

Kahvin tuoksu, puheensorina tai pysähtynyt hetki. Kahvilassa kohdataan ystäviä, vietetään aikaa omien ajatusten kanssa ja tehdään töitä. Monipuolinen, vaihtuvaliikkeinen ympäristö tarvitsee tekijöikseen joustavia näkijöitä, jotka ymmärtävät ihmisten erilaiset tarpeet. Kiireessä vaaditaan notkeaa näppäryyttä, jotta jono pysyisi liikkeessä, kun taas rauhallisia hetkiä vaalitaan hyvillä ajatuksenvaihdoilla. Kahvilan työntekijän ammattitaito näkyy varmana palveluasenteena silloinkin, kun kiire käy hektisemmäksi. Hyvä ammattilainen tuntee alansa ja asiakkaansa. Hän kertoo ja kuuntelee, kehittelee tai tarttuu klassikkoon. Hän on ymmärtäväinen ja hyväntuulinen henkilö, jonka tiskille palaa aina uudelleen. PRO-palkinnon arvoinen kahvila-ammattilainen tuntee maidot, kahvit, teet sekä erityisruokavalioiden vaateet. Kahvila-alan ammattilainen seuraa vallitsevia trendejä, tarttuu uteliaasti uudistuksiin ja kehittää itseänsä koulutuksilla. Hänellä on kokemusta useasta työpaikasta, tai useammalta työvuodelta. Hän tietää asenteen ratkaisevan, ja vaalii jokaista kohtaamista iloisella, hyväntahtoisella asenteellaan, tehden kahvihetkestä aina hieman paremman kokemuksen.

Ehdota tässä sarjassa

  • Kahvilan työntekijää, kahvila-ravintolan työntekijää, luottoekstraajaa, yrityksen, kunnan tai ketjun työntekijää.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Lantmännen Unibake

Alalla tehdään paljon työtä asiakkaiden arjen helppouden eteen. On tärkeää tuoda esiin, mistä ruoka tulee, ja oivaltaa, mitä ja miten asiakkaille myydään. Terveellinen ruoka on ajanmukaista, mutta se pitää osata myydä. Kahvilat voivat tarjota arjen luksusta melko pienilläkin asioilla.”

Vuoden 2019 Kahvilatyöntekijä
Jutta Kokkonen, Antell Galleria, Antell-ravintolat, Helsinki

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi