Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Opettajaa

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Tietä viitoittava tarinankertoja. Se kertoo, joka tietää.

Alansa tunteva opettaja jättää oppilaisiin muistijäljen, jonka viisauksiin palataan vielä vuosien jälkeenkin. Hyvä opettaja herättää kipinän ja tiedonjanon. PRO-palkinnon lunastava tekijä on viisas ja reilu esikuva, joka saa hankalatkin aiheet kuulostamaan kiinnostavalta. Hän on tasavertainen ja inhimillinen ja osaa nähdä yksilöiden erilaiset oppimistavat. Hänellä on valistunutta kokemusta ja näkemystä, taitoa kertoa tarinoita ja poimia esiin niitä taitoja, jotka auttavat työllistymisessä. PRO-opettaja on opettajakoulutuksen suorittanut taitaja, jonka opit todella jäävät mieleen. Hän innostaa oppilaansa kohtaamaan tulevaisuuden haasteet luottavaisesti, oli puhe sitten kestävästä kehityksestä tai muuttuvasta työelämästä. Esimerkillinen opettaja on alastaan kiinnostunut ja itsekin utelias oppimaan uutta. Hän on helposti lähestyttävä ja maltillinen sekä vilpittömästi kiinnostunut löytämään vastaukset vaikeimpiinkin kysymyksiin.

Ehdota tässä sarjassa

  • Käytännössä kannatuksensa hankkinutta tai koulutuksen suorittanutta suurkeittiö-, hotelli- ja ravintola-alan oppilaitoksessa opetustyössä toimivaa henkilöä.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Staffpoint

Olen äärettömän ylpeä PRO-palkinnosta. Kun tunteen palolla teet asioita, kunnian­osoitus menee tunteisiin. Opettajana pystyn yhteistyössä yrityselämän kanssa tarjoamaan mahdollisuuksia oppia ja verkostoitua, ja ammatti­korkeakouluopiskelijat saavat vahvan käytännön ja teoreettisen osaamisen ja niiden myötä monialaisen ammattitaidon muuttuvassa toimintaympäristössä.”

Vuoden 2019 Opettaja
Henry Lybäck, Laurea-ammattikorkeakoulu, Espoo

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi