Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ravintolan asiakaspalvelijaa

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Mieleenpainuvia kohtaamisia – hyvä asiakaspalvelija keksii ja kuuntelee.

Asiakkaan kohtaaminen alkaa jo ensimmäisestä hymystä ja tervehdyksestä – toisinaan jopa puhelimen välityksellä. Taitava asiakaspalvelija on hyväntahtoinen ja myötätuntoinen – sosiaalinen sanankäyttäjä, jolla on kyky ymmärtää muita ihmisiä. Hän priorisoi ja ennakoi kuljettaen asiakkaansa sulavasti kohti elämykseksi rakentuvaa ruokailuhetkeä. Ammattitaitoinen asiakaspalvelija luo puitteet, jossa asiakas voi rentoutua ja rauhoittua vaalien sitä arvokasta aikaa, joita ravintolahetkiin suodaan. Kiitoksen arvoinen ammattilainen törmää haasteisiin, mutta selviää niistä – vaikka joskus tulisikin hieman kompuroitua. Hän on reipas ja oma-aloitteinen, ympäristöä ja vallitsevia tilanteita ymmärtävä tekijä, joka muistaa positiivisen asenteen merkityksen. Hän on omaperäinen ja erottuva hahmo, jonka luokse palaa hyvillä mielin. PRO-patsaan arvoinen asiakaspalvelija on hyvä tyyppi ja taitava työssään. Hänellä on kokemusta jo useammasta työpaikasta, tai useammalta työvuodelta. Hän on utelias ja alituiseen kiinnostunut ruoka-alan muutoksista ja trendeistä. Hän tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa olla läsnä.

Ehdota tässä sarjassa

  • Tarjoilijaa, muuta asiakaspalvelijaa,
    vuokratyöntekijää, ekstraajaa.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Oy Gustav Paulig Ab

Tämä on ollut hieno matka. Oli ihana huomata se aito kiinnostus, jännitys, tuki, turva ja kannustus, mikä tuli ympäriltä niin läheltä kuin kaukaa. Myötäeläminen on ollut mieletöntä!”

Vuoden 2019 Ravintolan asiakaspalvelija
Essi Piira, Ravintola Tuhto, Tampere

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi