Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ravintolan keittiöpäällikköä/-mestaria

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Keittiön kapteeni – näkijä ja tekijä, alansa ymmärtäjä.

Keittiöpäällikkö tai -mestari on ravintolakeittiön suunnannäyttäjä. Hän johtaa henkilökuntaa ja keittiön toimintaa varmalla ja tietäväisellä otteella tarjoten tekijöille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. Keittiöpäällikkö tai -mestari on esikuvallinen suunnannäyttäjä, jolla on tietoa ja taitoa keskustella alan vaikuttajien kanssa muutoksista sekä niiden kohtaamisesta. Hän tuntee alansa läpikotaisin, siitä luovasti ja intohimoisesti innostuen. PRO-palkinnon arvoinen keittiöpäällikkö tai -mestari on kunnianhimoinen ammattilainen, joka janoaa tietoa ja ymmärrystä alan muutoksiin ja historiaan. Hän herättää kollegoissaan sekä alaisissaan arvostusta ja luottamusta luoden puitteet turvalliselle ja kehittävälle työyhteisölle. Hänellä on jykevä kyky nähdä toiminnan tuloksellisuus ja keinot päästä toivottuihin tavoitteisiin. Hänellä on vähintään viiden vuoden kokemus alansa johtotehtävistä sekä kyky käyttää vaalimaansa tietoa käytännön toimissa.

Ehdota tässä sarjassa

  • Kaikille avoimessa kaupallisessa ravintolassa työskentelevää keittiömestaria tai keittiöpäällikköä.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Kalatukku E.Eriksson

Arvostan PRO-palkintoa tosi paljon, se on palkinto koko pitkästä urasta. Olen toista­kymmentä vuotta ollut Kari Aihisen työ­parina, ja meistä on tullut tosi läheiset samalla kun olemme tehneet töitä täysillä. Nyt ihmiset kuitenkin äänestivät minua ja tuomarit nostivat minut voittajaksi.”

Vuoden 2019 Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari
Olli Kolu, Savoy, Helsinki

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi