Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Ravintolapäällikköä

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Raskaansarjan ammattilainen – raudankova ravintolapäällikkö.

Ravintolapäällikkö on verbaalinen diplomaatti – tekijä ja näkijä, joka osaa olla ihminen ihmiselle. PRO-palkittava ravintolapäällikkö taitaa vuoropuhelun niin yhteistyökumppaneiden kuin työntekijöiden ja asiakkaidenkin välillä. Hän innostaa ja inspiroi saaden työyhteisön tarttumaan työntekoon kollektiivisena kokemuksena. Hän on ammattitaitoinen ja vastuullinen tekijä, joka vaalii luottamusta ja yhteisymmärrystä. Hän puhuu ja kuuntelee, kirjoittaa ja viestii – ollen aina siellä, missä häntä milloinkin tarvitaan. PRO-palkinnon arvoinen ravintolapäällikkö tuntee alansa kaikki kulmat – sen onnistumiset ja haasteet, uhat ja mahdollisuudet. Hän kehittää ja kehittyy, uskaltaa katsoa ja kokeilla saaden ihmiset ympärillään mukaan hurmokseen. Hän on luottamuksen arvoinen työystävä, jonka tietämyksen varaan voi aina laskea. Palkinnon saavalla ravintolapäälliköllä on pitkä työkokemus alalta tai vastaavasti näkemystä monista erilaisista paikoista. Hän johtaa salia itsevarmasti ja arvokkaasti kunnioittaen asiakkaita ja työtovereitaan.

Ehdota tässä sarjassa

  • Kaupallisen ravintolan salin esimiestä, joka ohjaa tarjoilijoiden työtä, asiakaspalvelua ja anniskelua.
  • Hovimestarille ja Sommelierille on oma sarjansa.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Sinebrychoff

Toivon, että salipuolen huikeat ammattilaiset saisivat enemmän arvostusta. Sali on asiakas­pinnassa, ja palvelun ammatti­laiset ansaitsevat arvonnousun! Tämä on koko Lapin palkinto. Olen Saariselän mies, viihdyn siellä ja olen kouluttanut valtavasti ihmisiä alalle.”

Vuoden 2019 Ravintolapäällikkö
Petri Laukkanen, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi