Kenet haluat nostaa esiin? Ehdota PRO2020 Yrittäjää

PRO-tunnustuspalkittavien nimeäminen on käynnissä. Haemme jälleen Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi.

Horjumaton ja rohkea – vilpitön ja viisas.

PRO-palkinnon pokkaava yrittäjä uskaltaa yrittää. Hän kehittää kiinnostavaa ja inspiroivaa liiketoimintaa tuoden mukanaan omannäköisensä panoksen koko horeca-alalle. Hän edesauttaa suomalaisen ruokakulttuurin kehitystä tarjoten asiakkailleen kiinnostavia ja kutsuvia mahdollisuuksia. Voiton arvoinen yrittäjä on reilu ja luotettava, tarkkanäköinen tekijä, joka uskaltaa unelmoida isosti. Hän ymmärtää yhteiskunnallisen vastuunsa ja tuntee pyyteetöntä kiinnostusta alaansa kohtaan. Hän ei pelkää haasteita eikä murru vastoinkäymistenkään äärellä. Voimakastahtoinen yrittäjä analysoi ja katsoo sekä osaa suhtautua myös virheiden korjaamiseen. Hän ymmärtää alan liiketoiminnallisia koukeroita rakentaen taloudellisesti kannattavaa kokonaisuutta. Osaava yrittäjä ymmärtää yhteisön tärkeyden vaalien työntekijöidensä työhyvinvointia ja tyytyväisyyttä. Hän on auttavainen ja rento, ihmisläheinen tekijä, joka ei pelkää uudistumista. Hän haluaa vaalia elämyksiä ja suuria tunteita sekä luoda tarinoita, joista riittää puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa.

Ehdota tässä sarjassa

  • Horeca-alalla toimivaa yrittäjää, kuten raaka-ainetoimittajaa tai ravintoloitsijaa. Hän voi olla yrityksensä ainoa työntekijä tai pyörittää kokonaista ketjua.
  • propalkinnot.fi

 

Sarjan sponsorina:
Barona

Olen yrittäjäperheestä, ja kyllähän tämä on suurin kunnia, mitä voi saada. Luonnehtisin tätä elämäntyö­palkinnoksi. Tampereella on hyvä ravintola­skene. Asiakkaita tarvitaan vielä enemmän, mutta meno on tosi kova ravintolan ammattilaisten puolesta!”

Vuoden 2019 Yrittäjä Katja Rastas ja Arto Rastas, Helsingin Kulinaarinen Instituutti, Ravintola Periscope, Dining 26 by Arto Rastas, Ravintola Villa Hakkari, Ravintola Penelope, Hella & Huone deli, Arto Rastas catering, Helsinki/Tampere

Mikä PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Äänestysaika 12.6.–14.10.2019.

propalkinnot.fi