Kespron Lahden tukku saneerattiin lattiasta kattoon. Kiinteistöstä tehtiin energiatehokkaampi. Valaistus vaihdettiin led-lampuiksi ja tilaan rakennettiin uudet hiilidioksidia käyttävät pakastimet. Uudistetut kylmäsäilytystilat laajentavat esimerkiksi tuoretuotteiden valikoimia ja saatavuutta.

Uudistusremontin yhteydessä rakennettiin myös tuotekehityskeittiö Foodsteri. Keittiön tarkoitus on vauhdittaa asiakkaiden liiketoiminnan kehitystä. 

– Foodsteri on tuotekehityskeittiö, jossa asiakkaiden kanssa teemme yhdessä konsepti- ja tuotekehitystä. Kehitämme esimerkiksi asiakkaalle yhdessä uutta ruokalistaa. Foodsterissa pystymme Kespron ammattitaitoa sekä trendi- ja markkinadataa hyödyntämällä tuomaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystyöhön todellista lisäarvoa, kertoo Lahden tukun tukkupäällikkö Kimmo Lämsä.

Lahden tukku palvelee Päijät-Hämeen alueella ravintoloiden, kahviloiden ja erilaisten tapahtumatuottajien raaka-ainehankintoja. Lahden Launeella sijaitseva tukku toimii sekä toimitus- että noutotukkuna.

– Lahdessa ollaan mukana ulkona syömisen trendeissä ja ravintolaruokailun suosio on Lahdessa ja sen lähialueilla kasvussa. Uudistetulla tukulla pystymme reagoimaan asiakastarpeiden muutoksiin entistä nopeammin uusien palvelujemme avulla ja tekemään tukkuasioinnista entistä helpompaa, kertoo Lämsä.

Tukun avajaisia vietetään 13. kesäkuuta 2019.