- Chefs Dinner oli viime vuonna erittäin onnistunut ja suosittu tapahtuma. Lennätimme Suomeen  Michelin-keittiömestareita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta ja yhdessä tarjosimme asiakkaillemme unohtumattoman illallisen, Michelin-ravintola Askia yhdessä Filip Langhoffin kanssa pyörittävä Linda Stenman-Langhoff kertoo. 

Pariskunta kutsuu taas Michelin-kokit koolle ja 6. toukokuuta Askin sisarravintolassa Jordissa vietetään ainutlaatuista iltaa. Vierailevina keittiömestareina ovat muun muassa René Mammen Aarhusin Substansista, Paul Ivic Wienin Tianista, Toni Kostian Helsingin Grönistä ja Sayan Isaksson Tukholman Esperantosta.

- Tällä kertaa teemana on kestävä kehitys. Syventääksemme teemaa järjestämme seuraavana päivänä vielä paneelikeskustelun, jossa pohditaan nykyistä ja tulevaa elämäntapaa, ravitsemusta, luomua ja biodynaamista viljelyä, Stenman-Langhoff sanoo.

Keskustelun juontaa toimittaja Kaj Kunnas ja osallistujina ovat muun muassa professori Aila Rissanen, maanviljelijä Atte Hermansson, keittiömestari Sasu Laukkonen ja kahviasiantuntija Lari Salomaa.

Chefs Dinner 6.5. kello 18 ravintola Jordissa. Menu juomineen 299 euroa. Liput vain verkosta.

Sustainability now!  7.5. kello 11-14 ravintola Jordissa. Vapaa pääsy, pakollinen paikkavaraus.