Keväinen Tallinna täyttyy kulttuurista

Tallinn Music Week järjestetään jälleen maaliskuun lopussa. Kaupunkifestivaali kokoaa yhteen musiikin, taiteen, arkkitehtuurin ja luo keskusteluja niiden ympärille.

Tallinna täyttyy kevään aikana erilaisista kulttuuritapahtumista. Tapahtumissa yhdistyy musiikki, arkkitehtuuri, taide, ruoka ja erilaiset seminaarit. Yksi kevään suurimmista tapahtumista on Tallinn Music Week, jota vietetään 28. maaliskuuta – 3. huhtikuuta. 

- TMW on kuin Viron ja Tallinnan pikakurssi, jolla paikalliset perinteet esitellään modernin kulttuurin kautta ja ikivanha perimä kulkee käsi kädessä teknologisten innovaatioiden kanssa. 

Tallinn Music Week

Tallinn Music Week on musiikillinen kaupunkifestivaali, joka on kasvanut vuosi vuodelta. Festivaali on vakiinnuttanut paikkansa merkittävien eurooppalaisten musiikki- ja kulttuuritapahtumien joukossa sekä laajuudellaan että painoarvollaan.

Tallinn Music Weekissä esiintyy yli 200 artistia tai bändiä 31 maasta. Tapahtuma järjestetään Tallinnan klubeilla, konserttisaleissa ja teattereissa. Mukana ovat kaikki mahdolliset tyylisuunnat kansanmusiikista elektroon ja jazzista metalliin. Esiintyjinä on underground-artisteja ja nousevia kykyjä, mutta yhtä hyvin listoilla paistattelevia huippunimiä.
Osana festivaalia on mahdollista tutustua myös laajaan klassisen ja nykymusiikin säveltäjien ja esittäjien ohjelmaan.

TMW:n ohjelmassa on musiikin lisäksi nykytaidetta TMW kunst, paikallista designia ja brändejä Disainiturg, ravintola- ja kahvilaosuus Maitsed, päivän polttavia musiikkialan teemoja käsittelevä keskustelusarja Jutud sekä laadukkaiden pienpanimoiden festivaali Tallinn Craft Beer Weekend.

TMW

Tapahtumakartta

Visit Tallinn

Tallinnan matkailuneuvonta

Kaupunkikartta

 

Muita tapahtumia

Miksi Tallinn Music Week?

Mikko "Kalenterikarju" Toiviainen -tiedottaja, community manageri Kaiku Entertainment, someaktiivi, bloggari.

  1. Kokonaisuus - musiikki, arkkitehtuuri, kansainvälisyys, verkostoituminen
  2. Musiikki - 200 bändiä, 31 maata
  3. Ruoka - 23 erilaista ravintolaa
  4. Miljöö -kaunis keväinen tallinna
  5. Seminaarit -kansainvälisyys
  6. Edullisuus

6 syytä osallistua - Blogi