Kokkileijonat asettuivat taloksi Leijonarantaan

Tervetuloa lukemaan kokkimaajoukkueen blogia! Kokkileijonien tuore kapteeni Niko Lehto kertoo fiiliksistä uuden vuoden alussa ja uusissa toimitiloissa.

Vuoden alussa fiilikset on myönteisen odottavaiset. Olemme vihdoin päässeet Hevossalmen kurssikeskukseen ja alamme saada paikkoja kuntoon. Meille tästä tulee Leijonaranta tai vielä hienommin CToF campus!

On hienoa päästä aloittamaan uudella joukkueella uudessa paikassa. Viime vuonna treenasimme vielä Karjaalla, Helsinkiin siirtymistä on odotettu!

Nyt on helpompi saapua paikalle, välimatkat ovat lyhyemmät ja kulkuyhteydet paremmat. Meillä kaikilla energiaa säästyy treenaamiseen eikä mene matkustamiseen. Esimerkiksi minä ajan Porvoosta ovelta ovelle parhaimmillaan kolmessa vartissa, ja moni pääsee paikalle julkisilla.

On hienoa, että olemme päässeet vaikuttamaan tiloihin alusta asti ja pystyneet järjestelemään paikat meille toimiviksi. Tilojen remontti on nyt takanapäin, ja siitä Helsingin seudulla asuvat kokkimme kantoivat ison vastuun. Kaikki pinnat maalattiin ja tehtiin suursiivo katosta lattiaan. Vielä odotamme kalusteita kuten sänkyjä makuuhuoneisiin, ja muutenkin viimeisiä tavaroita laitellaan paikoilleen.

Niin, sängyt. On suuri etu, että meillä on majoitustilat tässä samassa yhteydessä. Pystymme paremmin aikatauluttamaan harjoitusten rytmin, kun ei tarvitse lähteä nukkumaan muualle.

 Kaikkein parasta uusissa tiloissa on, että kylmälle keittiölle on omat työskentelytilat. Pystymme pitämään lämpimän keittiön varattuna vain lämpimän keittiön treeneihin ja pääsemme helpommin treenaamaan kisatilannetta, kun voimme aina aloittaa puhtaalta pöydältä.

 Nyt kun fasiliteetit ovat kunnossa, koko toiminta saa paljon ammattimaisemman pohjan. Puitteet ovat sitä luokkaa, että pääsemme keskittymään tekemiseen. Kaikki on meistä kiinni, taustajoukot ovat tehneet ison duunin ja nyt on joukkueen tehtävä tehdä tulosta!

Aloitamme lämpöisen treeneillä parin viikon kuluttua. Jatkossa meillä on kerran tai kahdesti kuukaudessa treenit, kuudesta kahdeksaan päivään joka kuukausi Luxemburgin kisoihin asti.

Kerromme kuulumisiamme säännöllisesti tässä blogissa!

Kirjoittaja on kokkimaajoukkueen kapteeni.