Muun muassa Sibeliustalon ja Lahden Messujen ravintolatoimintaa jatkossa operoiva Restel panostaa palveluissaan elämyksellisyyteen, asiakkaan kohtaamiseen ja vastuullisuuteen. 

– Ruoka ja sen ympärille rakennettu palvelukokonaisuus on olennainen osa elämyksellisyyttä. Siksi meille on tärkeää, että ravintolapalvelujen tuottaja on alusta asti kanssamme ideoimassa ja kehittämässä ruoka- ja palvelutarjontaa aina kyseisen tapahtuman luonteen huomioon ottaen, sanoo KOKO Lahden toimitusjohtaja Emilia Mäki

– Ekologisuus, välittäminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja, joita haluamme vaalia. Esimerkiksi Lahden Konserttitaloon tuomme nollahävikkiravintolan, sanoo Restelin Food&Events -ketjun ketjujohtaja Kristian Helanne

Myös Sibeliustalon Ravintola Lastuun on suunnitteilla mittava uudistus ruoka- ja juomavalikoimaan sekä sisustukseen. Muutoksen tavoitteena on parantaa ravintolan viihtyvyyttä sekä monipuolistaa asiakaspalvelua. Tavoitteena on myös tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten ruoka- ja juomatuottajien kanssa ja pitää esillä tapahtumien paikallisuus.

Restelin Food & Events Tapahtumaravintolat -ketju aloittaa toiminnan KOKO Lahti -tapahtumataloissa 1.1.2020.