Kansi on Rauli Nordbergin käsialaa.

Elämän mezepalat -laulu on tehty Vamosin biisileirillä ja sen on sanoittanut Kreetan ruokaguru Merja Tuominen-Gialitaki. Sinkun tuotannosta vastaavat Tuija Rantalainen ja Janne Louhivuori. Se on tyylillisesti hyvin lattarihenkinen ja tuulahdus Kreetan keittiöstä saa veden kielelle.

Tuija Rantalainen ja Heikki Salo keikkailevat yhdessä Osterikeittoa ja Kalsarikännit -nimisellä ohjelmakokonaisuudella. Kevään keikat peruuntuivat, mutta seuraavan kerran duon voi nähdä ja kuulla ainakin Saimi Hoyerin Hotelli Punkaharjussa 23. lokakuuta.

Tuija Rantalainen tunnetaan parhaiten lauluistaan Korkokenkä ja Jouluaaton aamu kolmosratikassa. Tuottelias lauluntekijä on julkaissut myös lastenmusiikkia, ja hänen viimeisin lastenlevynsä Vahtikoira karkuteillä oli ehdolla vuoden lastenlevyksi EMMA-gaalassa 2016. Myös teatterimusiikin puolella kunnostautuneen Rantalaisen viimeisin näyttämötyö on yhdessä Juha Hurmeen kanssa kirjoitettu ja sävelletty Rehu-Virtanen.

Heikki Salo on tamperelainen lauluntekijä-muusikko ja hän kirjoittaa lastenlauluja, iskelmiä, suomirokkia ja teatterimusiikkia. Hän on Miljoonasade-yhtyeen keulakuva ja on palkittu muun muassa Taiteen valtionpalkinnolla ja Reino Helismaa -palkinnolla.

Kuuntele Elämän mezepalat -sinkku ennakkoon tästä.

Osterikeittoa tarjolla tästä.