Itämeri: Liemessä vai ei? – Vastuullisuuslounas ruoka-alan ammattilaisille

13.02.2019

Kestävä ja eettinen ruoantuotanto ovat keskeisiä teemoja nykypäivänä. Ruoan ympäristövaikutusten mittaamiseen käytetään laajasti erilaisia tapoja kuten hiilijalanjälki ja ravinnejalanjälki, jotka kertovat erilaisista asioista. Ruoantuotanto kuormittaa ympäristöä, mutta silti sitä tarvitaan. Ravinnontuotannossa on lähes mahdotonta päästä tilanteeseen, jossa päästöt olisivat nolla.

*Kaupallinen yhteistyö

Puusta pöytään

12.02.2019

Suomen ensimmäinen kartonkinen jogurttipikari, maitotölkit ilman öljypohjaisia nestesulkukerroksia – innovaatioita, joiden ei uskottu olevan mahdollisia. Arla Suomi hyppäsi liikkuvaan junaan ja on nyt kovassa vauhdissa aina vaan vastuullisempien pakkausten kehittämisessä.

*Kaupallinen yhteistyö

Juonipaljastuksia PRO-gaalan kulisseista

23.01.2019 Mirkku Jokinen

Vain muutamia päiviä enää h-hetkeen. Tämä tuntuu uskomattomalta joka kerta. Jälleen olemme saaneet hienon juhlan ainekset koottua yhteen. PRO-gaala vietetään tänä vuonna juhlavassa Finlandia-talossa. Pöytäkarttojen keskellä tapasin myös apulaisravintolapäällikkö Virpi Lappalaisen ja ravintolapäällikkö Terhi Mustosen. Plaseeraus on PRO-gaalassa 684 hengelle. Finlandia-talolla järjestetään jatkuvasti suuria tapahtumia, mutta rutiiniin ei kannata tuudittautua!

*Kaupallinen yhteistyö

Näytä lisää