Keittiömestarit Sami Häkkinen ja Antti Hietanen Ravintola Rouxista sekä Petri Putila Paavolan Citymarketista suunnittelevat yhdessä lanseerattavaa tuoretuotteistoa.
Keittiömestarit Sami Häkkinen ja Antti Hietanen Ravintola Rouxista sekä Petri Putila Paavolan Citymarketista suunnittelevat yhdessä lanseerattavaa tuoretuotteistoa.

Lahden K-Citymarketit aloittavat Ravintola Rouxin ruuan myynnin

Ravintola Roux Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Lahden K-Citymarketien kanssa ravintola Rouxin ruuan jälleenmyynnistä.

Torstaista 26.3. alkaen Paavolan, Karisman ja Launeen K-Citymarketien valikoimista on saatavilla tuorekeittoja, jotka valmistetaan Ravintola Rouxin omilla resepteillä Ravintola Rouxissa Lahdessa.

”Mietimme, mitä me voisimme tässä haastavassa tilanteessa tehdä. Juttelin asiasta lahtelaisten K-Citymarket-kauppiaiden kanssa ja olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että laadukkaalle tuoreruualle on vähittäiskaupassa tarvetta. Emme ole Rouxissa aiemmin tehneet mitään vastaavaa, mutta ruokaa me osaamme tehdä, niin miksi emme tarjoaisi sitä myös vähittäismyyntiin”, avaa yhteistyön taustoja toimitusjohtaja Kati Onnela Ravintola Rouxista.

Ravintola Rouxin ja Citymarketien yhteistyö alkaa tuorekeitoilla, joita on kolme erilaista: savuporo-sinihomejuustokeitto, kermainen lohikeitto ja porkkana-inkiväärikeitto. Keitot on pakattu 1 litran astiaan ja myydään kaupan kylmäkalusteista.

”Ravintola Rouxin kanssa alkava yhteistyö on loistava esimerkki siitä, miten paikallinen toimija kykenee tarjoamaan kaupalle käytännössä kokonaan uuden tuoteryhmän. Arvostetun ravintolan valmistamaa ruokaa ei ole ollut aiemmin saatavilla, puhumattakaan siitä, että sen matka valmistuksesta kaupan hyllylle kestää vain muutaman tunnin”, kertoo K-Citymarket Paavolan kauppias Petri Putila.

Lisätietoja:

Ravintola Roux Oy, toimitusjohtaja Kati Onnela, 0400 791 607, kati@roux.fi

K-Citymarket Lahti Paavola, kauppias Petri Putila, 050 466 9934, petri.putila@citymarket.fi

 

Ravintola Roux Oy:lla on Lahdessa kolme ravintolaa, Ravintola Roux, Bistro Popot ja lounasravintola Piippu. Neljäs ravintola avataan Lahden satamaan myöhemmin tänä vuonna. Suomen Gastronominen Seura valitsi Ravintola Rouxin Vuoden Ravintolaksi vuonna 2016. Ravintola Roux Oy sai Lahden vuoden yrittäjäpalkinnon vuonna 2019. Petri Putila aloitti K- Citymarket Lahti Paavolan kauppiaana tammikuussa 2018.

Petri Putila valittiin K-ryhmän vuoden työnantajakauppiaaksi 2019 valintakriteereinä mm. hyvä työilmapiiri ja tasa-arvoinen työyhteisö. Paavolan K- Citymarket on avattu v. 1971 ja on Suomen ensimmäinen K-Citymarket.