Lakritsi on syksyn jälkiruokien trendimaku

Oletko kokeillut lakritsia jälkiruoissa – jäädykkeissä tai mousseissa? Entä leivonnassa – kakkujen ja leivoksien täytteenä tai muffinsien kuorrutteena? Vasta tukkuihin saapunut uutuustuote, IsoMitta Lakritsimousse, taipuu kaikkiin näihin makoisiin herkkuihin.

IsoMitta Mousseperheen uusi musta viettelee tummanpuhuvalla maullaan ja helppoudellaan.Mousse toimii uskomattoman hyvin ihan sellaisenaankin, mutta siihen saa lisättyä omankäden jälkensä monin eri tavoin. Viimeistele lakritsimousse esimerkiksi sitruunalla,vadelmilla tai lakritsin paloilla. Rohkeimmat yhdistävät lakun brie- tai sinihomejuustonkanssa!

Lakritsi on suomalaisten suosikki!

IsoMitan uusi lakritsimousse on pitkän tuotekehityksen tulos ja mainio esimerkki siitä, miten teemme kansainvälistä yhteistyötä tuotekehityksessämme. Pitkäaikaisimmat asiakkaamme tietävätkin, että IsoMitta on osa kansainvälistä elintarvikkeisiin keskittynyttä yritystä, Continental Foods Finlandia. Osaaminen leviää yrityksen sisällä maasta toiseen

Mikä parasta, pääsemme kuitenkin työntämään oman lusikkamme soppaan. Tai tässä tapauksessa mousseen. IsoMitan tuotteet suunnitellaan suomalaiseen makuun sopivaksi. Aloitamme tuotekehityksen ideoinnista, mietimme kohderyhmän tarpeita ja lopuksi testaamme tuotteen toimivuutta. Testaamme ja testaamme kunnes kaikki on täydellistä.

Lakritsimousse on suunniteltu täyttämään ammattikeittiöiden tarpeet. Se on gluteeniton ja laktoositon. Monipuolisuutensa ansioista se taipuu hyvin erilaisiin jälkiruokiin, ja siten vähentää ruokahävikkiä.

Ha-ha-halloween ja syntiset herkut

Uutuustuote on kuin tehty Halloween-jälkkäriksi. Lakritsi mahdollistaa makumaailman viemisen pimeän puolelle tai ainakin hämärän rajamaille. Teemaan sopivasti nimetyt annokset tuovat halloween-juhlijoille veren kielelle!

Itse tarjoaisin ’Heikkoa jäätä’, ’Paholaisen pannacottaa’ tai ’Hornan kattiloiden herkkua’. Eli lakritsimoussea jäädykkeenä, lakritsimoussella täytettyä kakkua ja moussea ihan sellaisenaan, ehkä lakritsikastikkeen kera. Anna luovuutesi astua pimeän puolelle ja hulluttele ideoilla. Suut makeaksi!

Tutustu tuotteeseen >>

Jutta Kontinen

Brand & Training Manager

Continental Foods Finland

*Kaupallinen yhteistyö