Korkeavuorenkatu 25:ssa vuodesta 2011 sijainnut Latva-baari syntyy uudelleen Kasarmikatu 21 -kiinteistössä. Latva jatkaa elämäänsä uudenlaisena ruokaravintolana. Satapaikkaiseen ravintolaan tulee myös baarilounge, jonne nykyiset latvalaiset siirtyvät.

Helsingin Kasarmikadun kulmaan nousseen uudisrakennuksen tuleville vuokralaisille sekä talon ulkopuolisille vieraille avataan lounasravintola Pihka, Juuri Café & Bar, kokous- ja konferenssitila Kasarmin Salit sekä Pohjoisen Makasiinikadun puolelle Ravintola Latva.

Uusi Latva avataan vuoden vaihteessa 2018. Latvan keittiömestariksi on palkattu Benjamin Frostell ja ravintolapäälliköksi Ami Ojala, joka jatkaa myös Juuren ravintolapäällikkönä.

- Latva tulee tarjoamaan eurooppalaisen ajattomia, rouheita ja isoja makuja. Vaikutteet löytyvät klassikoista Benjaminin omaleimaisella staililla. Palvelussa ja tarjoilutyyleissä on vanhan maailman tunnelmaa ja huolenpitoa, Juuri Yhtiöiden toimitusjohtaja Ilja Björs kuvailee.

Latvan muuton myötä Juuri Yhtiöt on hankkinut omistukseensa alkuvuodesta avatun Ohrana Krouvi Panimon suunnatulla osakeannilla. Kellaripanimo ja Ravintola Ohrana toimii Ravintola Juuren naapurissa Korkeavuorenkatu 27:ssa.