Makeaa reseptien täydeltä – herkkugurut uutta ideoimassa

Me kaikki tiedämme sen yhden tyypin, joka loihtii aina parhaat jälkiruoat tilanteeseen kuin tilanteeseen. IsoMitta onnistui löytämään neljä todellista herkkugurua – joukon idearikkaita jälkiruoka-ammattilaisia kehittämään makeita reseptejä IsoMitta-tuotteista.

Erityisesti näinä poikkeuksellisina aikoina hyvän ruoan ja maukkaiden irtiottojen merkitys korostuu entisestään. Kun reissuunkaan ei oikein pääse, tuo makumatkailu lisää väriä ja makua arkeen. Toisaalta myös nautiskelu ja lempeiden asioiden äärelle pysähtyminen tarjoaa valoa sekä iloa elämään. Ripauksen ihanuutta, oivalluksia, hemmottelua – pelkkää hyvää siis, jota niin moni juuri nyt kaipaa.

Neljä herkkugurua ja 16 uutta oivaltavaa reseptiä

Me IsoMitalla todella ymmärrämme hyvän ruoan päälle. Siksi starttasimme helmikuussa vuoden kenties makeimman rekrytointimme: etsimme herkkuguruja kehittämään suussa sulavia reseptejä tuotteistamme. Makeat reseptit ovat ilmeisen lähellä monen sydäntä, sillä saimme lukuisia hyviä hakemuksia.

Tällä kertaa IsoMitan herkkuguruiksi napattiin Sirpa Gylling, Alexander Trivedi, Veera Ahokas ja Simo Pietarinen. Heistä jokainen suunnittelee kolme jälkiruokareseptiä sekä yhden juhlatuotteen – IsoMitta näet täyttää pian jo 35 vuotta! Saat napattua reseptit pian talteen sivuiltamme.

Entä keitä nämä uunituoreet herkkugurumme sitten ovat? Päästetään nelikko ääneen ja tullaan tutuiksi.

”Nautiskelu on tärkeää myös kiireisessä arjessa”

Sirpa Gylling

Kolmen lapsen äiti, ravintolakokki, restonomi ja ravintola-alan toimijoita konsultoivan yrityksen asiantuntija Sirpa Gylling saa aina raivattua makeille asioille tilaa kiireiseen arkeensa. Hänelle moussemme ja moussepohjamme ovat hyvinkin tuttuja – ne sopivat myös Sirpan mielestä erinomaisesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Sirpan tavoitteena on kehittää arjen apua ammattikeittiöihin ja suunnitella sekä nopeita että helppoja reseptejä. Luvassa on jotain perinteistä modernilla twistillä, gluteenittomuus huomioiden.

 

”Hauskaa, kiinnostavaa ja uusia oivalluksia”

Alexander Trivedi

Lähes 100 000 seuraajaa TikTokissa kerännyt Alexander Trivedi on tuttu innostaja niin ammattilaisille kuin kotikokkaajille. Hän jakaa mielellään reseptejään ja osaamistaan kollegoilleen sekä inspiroi ylittämään odotukset patojen äärellä. Tämä ilmeikäs ja innostunut kokkikonkari tuo herkkugurujen koplaan roimasti lystiä – tähtäimessä on suunnitella hauskoja, kiinnostavia ja oivaltavia reseptejä IsoMitan tuotteista.

”Antaudu hurmaavalle maulle sekä pienille yllätyksille”

Veera Ahokas

Leipuri-kondiittori Veera Ahokas haki herkkuguruksi, koska hän halusi haastaa taitojaan. Tuleville resepteille Veera lupaa makujen ilotulitusta – tulossa on niin maukkaita reseptejä, että ne saattavat jättää suorastaan sanattomiksi. Suunnittelun lähtökohtana on paitsi herkullinen maku, myös kaunis ulkonäkö ja pieniä yllätyksiäkin on luvassa… Veera on asian ytimessä sanoessaan, että IsoMitan monipuolisesta tuoteperheestä voi keksiä vaikka mitä, kun vain päästää luovuutensa valloilleen. 

 

”Saa leikkiä”

Simo Pietarinen

Melkoisesti alan meriittejä kerännyt, KV-Restaurantsin keittiöpäällikkö Simo Pietarinen on todellinen jälkiruokamestari – hän kun on Makea Mestari vuosimallia 2018 sekä Suomen kokkimaajoukkueen pastry-puolen edustaja useammalta vuodelta. Nyt Simo pohtii, mitä kaikkea maistuvaa IsoMitan tuotteista voikaan kehittää. Hän haluaa leikitellä erilaisilla makuyhdistelmillä ja muodoilla, lisäksi visuaalisuus nousee Simon resepteissä tärkeään rooliin.

Jos haluat tutustua herkkuguruihimme tarkemmin, voit lukea heistä lisää IsoMitan sivustolta. Tuskin maltamme odottaa, millaisia reseptejä nelikkomme ideoi… Pysy sinäkin kuulolla, luvassa on jotain kerrassaan ihanaa. Herkkugurujen reseptejä odotellessasi kannattaa käydä tutustumassa hurmaaviin moussekakkuresepteihimme.

Kirjoittaja:

Jutta Kontinen

Brand & Training Manager

GB Foods Suomi Oy

*Kaupallinen yhteistyö
Sulje mainos Tilaa Aromi