Ravintola EGGin takana oleva porukka Jouni Toivasen johdolla on avannut uuden ravintola-kahvilan konseptikauppa Tre:n yhteyteen Helsingin Mikonkadulle.

Kaikessa ravintolan tarjoomassa on läsnä suomalainen eksotiikka, sesonkiajattelu ja itse poimitut metsän antimet.  Ruokapuolen keskiössä on päivän mukaan vaihtuva liemikulho kalalla tai riistalihalla sekä vegaanisena. Leivonnaispuolella on muun muassa saaristolaisleipiä, piirakoita, pullaa, tattitoffeeta tai kuhnurisuklaata. 

Ravintolassa on pienpanimoihin erikoistuneen olutkauppa Pienin kuratoima olutvalikoima, Viinitien ja Soilin viinit sekä GLC:n kahvit.

Ravintola tarjoaa syksyn mittaan istuvia illallisia ainakin kerran kuussa, ja lisäksi on mahdollisuus yksityistilaisuuksiin.    

WILD avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–19 ja lauantaisin kello 11–19.