Näin varaudut asiakasmäärien vaihteluihin – herkullisesti

Vaihtelevatko ruokailijoiden määrät päivittäin? Onko ajoittain hankalaa valmistaa oikea määrä ruokaa? Joskus joudut heittämään ruokaa pois, toisinaan taas se loppuu kesken aivan yllättäen. Tiedämme tunteen ja ymmärrämme haasteen vaikeuden. Nyt voimme iloksemme tarjota kolme herkullista tapaa välttää ruoan ylivalmistamisen ja ei-oon myymisen.

Lounaslistan suosikki tai kätevä varavaihtoehto

Monissa paikoissa suosituksi tulleet IsoMitta Risotot ovat valloittaneet kokkien ja ruokailijoiden sydämet. Hyvää palautetta on tullut muun muassa risottojen monikäyttöisyydestä, hyvästä mausta ja käytännöllisyydestä.

Yksi IsoMitta Risottojen etu on niiden toimivuus vararuokana. Yksikään ravintola ei halua heittää lounaalta jäänyttä ruokaa roskiin, mutta ei myöskään myydä ei-oota. IsoMitta Risottoja voit käyttää yhtenä päivänä lounaslistalla ja toisina päivinä nopeasti valmistuvana varavaihtoehtona. Laadukkaan kuivaamisprosessin ansioista risotot säilyvät kuivavarastossa 36 kuukautta, joten varastointiin ei kulu kylmiöiden tilaa ja energiaa.

Herkullisia vaihtoehtoja – myös vegaaniseen ruokavalioon

IsoMitta Risottoja on kolme eri makua; kanarisotto, kasvis-soijarisotto ja tomaattinen naudanliharisotto. Jokaisen risoton makupaletti on hiottu toimimaan sellaisenaan, mutta mikään ei estä jättämästä kokin omaa kädenjälkeä risottoihin. Katso vaikka, miten me käytämme risottoja muiden reseptien raaka-aineena.

IsoMitta Kanarisotto 3,5 kg saa makunsa herkullisista herneistä ja omenan hennosta happamuudesta. Kurkuma tuo mukaan eksoottista vivahdusta ja auringonkeltaista väriä. IsoMitta Tomaattisen naudanliharisoton 2,8 kg tomaattista makua täydentää punaisten papujen täyteläisyys. Kokonaisuuden vetää yhteen persilja, valkosipuli ja chili. Ripaus korianteria, kuminaa, neilikkaa, maustepippuria ja oreganoa – ja avot!

Täysjyväriisiä ja kaikenvärisiä kasviksia sisältävä IsoMitta Kasvis-Soijarisotto 2,8 kg saa loppusilauksen korianterista ja cayennenpippurista. IsoMitta Kasvis-Soijarisotto sopii vegaaniseen ja kasvisruokavalioon. Tarjoa sellaisenaan tai viimeistele sesongin kasviksilla ja yrteillä.

Jutta Kontinen

Brand & Training Manager

GB Foods Suomi Oy

*Kaupallinen yhteistyö
Sulje mainos Tilaa Aromi