Nyt on aika kääntää sivua –Aromi ottaa uuden suunnan syksyyn

Ravintola-alalla tarvitaan uskoa ja näkymää tulevaan. Siksi myös Aromi kääntää uuden sivun tarinassaan. "Jatkossa minimoimme koronapuheen ja keskitymme luomaan tulevaisuutta", kirjoittaa päätoimittaja Outi Tuomivaara.

Odotin sormi näppäimellä, kun kello löi 10 a.m. New Yorkin aikaa. Olin tekemässä pöytävarausta Momofuku Ko -ravintolaan. Jo tuolloin, kymmenen vuotta sitten ravintola oli niin suosittu, että paikat saatettiin varata minuuteissa, ellei sekunneissa. Onni suosi, sain pöydän, ja illallisesta pienen, hämyisen ravintolan baaritiskillä tuli lomareissuni kohokohtia.

Kokemus oli jotain uutta ja hämmentävääkin: kahden Michelin-tähden ravintolassa valkoiset liinat loistivat poissaolollaan, kun lippispäinen, tatuoitu kokki ojenteli jumalaisia luomuksiaan rockin soidessa.

Momofukun perustaja David Chang on työllään mullistanut ravintolakulttuuria ympäri maailman. Amerikkaisittain tehdyn koillisaasialaisen ruuan ja jännittävien keksintöjen ansiosta Chang on yksi merkittävimpiä ruokailmiöiden luojia. Hänen imperiuminsa on kasvanut kattamaan jo kymmenen ravintolaa, ruuan verkkokaupan, kokkauskursseja... Davin Changin jännittävän tarinan voit lukea täältä.

Kaikesta Changin tekemisestä huokuu näkymä ja usko tulevaan. Uskoa ja näkymää ravintola-alalla totta vie tarvitaan. Tästä syystä me Aromissa käännämme nyt uuden sivun tarinassamme: minimoimme tästä numerosta lähtien koronapuheen ja keskitymme luomaan tulevaisuutta. Autamme pysymään pulssilla ja tarjoilemme tietoa ja alan tekijöiden oivalluksia, joista on toivottavasti hyötyä juuri sinulle työssäsi nyt ja tulevaisuudessa.

Aromin uutena päätoimittajana olen nälkäinen kuulemaan myös teidän näkemyksiä alan tulevaisuudesta, Aromista – ja toki juttuvinkkejä. Siispä vedä hihasta, kun nähdään, tai kirjoita uusista kuulumisista.

Toiveikasta syksyä.

Outi Tuomivaara

päätoimittaja

PS. David Chang julkaisi aikanaan rohkeaa Lucky Peach -ruokalehteä. Jos satut näkemään lehden vaikka kirpparilla, suosittelen nappaamaan matkaan!

Julkaistu Aromissa 7/21.

Sulje mainos Tilaa Aromi