Oikein valittu juoma kruunaa makuelämyksen

Norex on alkoholialan kotimainen spesialisti, joka tuntee suomalaisen maun kuin oman viinikellarinsa. Espoolainen perheyritys taitaa ruoan ja juoman yhdistämisen ja saa makuelämykset kohoamaan uusiin ulottuvuuksiin.

Kouluttava asiantuntija

Alkoholialan maahantuoja Norex on alansa rautainen ekspertti, jonka erityisosaamisen keskiössä ovat viinit, väkevät ja niiden avulla luotavat ravintolaelämykset. Norexin osaava henkilökunta tuntee tuotteensa läpikotaisin ja pitää huolen siitä, että tieto tavoittaa myös jälleenmyyjät ja juomavalintaansa tekevät ravintola-asiakkaat.

– Innostava koulutus ja tuotetiedon lisääminen antavat parhaat valmiudet juomien kannattavaan myyntiin. Asiantunteva palvelu ravintolassa takaa myös loppuasiakkaiden tyytyväisyyden, sanoo Norexin Sales Team Leader Kaj Koskinen.

Perinteikäs perheyritys

– Sukupolvelta toiselle kulkeutuneet kertomukset sekä vuosikymmenten kuluessa hioutunut osaaminen erottavat tuotteemme massasta ja takaavat niiden tinkimättömän laadun, toteaa Norexin perustajan, isänsä Henrikin jalanjäljissä kulkeva toimitusjohtaja Tomas Lönnberg.

– Myös asiakassuhteissa panostetaan pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Pitkäikäisimmät edustukset ovat olleet yrityksen kasvussa mukana alusta alkaen. Juuri tähän pitkäjänteisyyteen uskomme ja panostamme tänäkin päivänä.

Trendikäs ja tiedostava kumppani

Norexin aktiivinen myyntiverkosto kattaa koko Suomen tehden yhtiöstä paikallisen, helposti lähestyttävän kumppanin. Horeca-alan vahvan edustuksen ohella Norex toimii myös Alkon sekä laiva- ja lentoyhtiöiden luotettavana kumppanina.

– Tiivis yhteistyö päämiesten kanssa pitää tuotesalkkumme kiinnostavana kaikille yhteistyötahoille. Idearikkaina ja aktiivisesti uudistuvina pysymme nopeasti vaihtelevien juomatrendien harjalla, mutta arvostamme myös klassikoita ja vastaamme entistä tiedostavamman kuluttajakunnan vaatimuksiin, Tomas Lönnberg sanoo.

– On hienoa huomata, että suomalaiset asiakkaat ovat yhä valveutuneempia ja vaativat laadun lisäksi myös eettistä tuotantoa. Esimerkiksi viineissä luomutuotannon rooli vahvistuu entisestään. Tämänkaltaiset suuntaukset vaikuttavat luonnollisesti myös meidän tuotevalikoimamme kehittämiseen.

Norex on joustava ja
mutkaton kumppani.

 

”Wolfbergerin ja Norexin pitkäaikaiseen kumppani­taipaleeseen mahtuu ikimuistoisia hetkiä sekä työn touhusta että juhla­humusta. Norexin tiimin ainut­laatuinen synergia koostuu huippuosaajien ammattitaidosta, sammumatto­masta motivaa­tiosta sekä ystävällisestä palvelu­asenteesta, joka siivittää myös kumppanit ja asiakkaat huippu­tuloksiin. Norexin kanssa työskentely ei ole vain tuottajan ja jakelijan yhteistyötä, vaan kumppanuutta parhaimmillaan. Tällaisen tiimin kanssa on ilo työskennellä!”

Margaux Bruckert
Export Manager, Wolfberger Winery

 

”Yhteistyöni Norexin kanssa on kestänyt jo 15 vuotta. Kampanjoiden ja viinilistojen rakentaminen heidän kanssaan on aina helppoa, minkä lisäksi arvostan heidän ammatti­taitoista tuote­tuntemustaan ja inspiroivia tuotekoulutuksiaan. Tuotteiden taustalla olevat tarinat kiehtovat sekä ravintoloita että niiden asiakkaita. Maamme juhlavuotena on upeaa myydä vaikkapa espanjalaisen Parés Baltàn luomuviinejä, jotka ovat syntyneet viinitilan omistajaparin rakkaudesta Suomeen.”

Maarit Karjalainen
Ravintolatoimenjohtaja, CMB Ravintolat

 

”Norexilla on tuotteet kohdillaan. Laaja valikoima palvelee ravintola-alaa ja auttaa luomaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä. Norexilaisten kanssa yhteistyö sujuu – he tietävät, mitä tekevät ja mistä puhuvat.”

Samuil Angelov
Ravintoloitsija, sommelier

Norex Selected Brands

  • Arvot: luotettava, tehokas, innovatiivinen ja vastuullinen
  • 47 tuottajaa 18 maasta
  • 382 tuotenimikettä
  • 2 toimistoa (Espoo ja Oulu) sekä läpi Suomen palveleva myynti
  • 18 työntekijää, joiden joukossa sommelier, tuotekouluttaja ja baarimestari
  • Liikevaihto yli 24,5 milj. euroa (2016); kasvua 20 % vuosina 2011–2016
  • Liikevaihdon jakauma: 75 % viinit, 20 % väkevät, 5 % muut
Espoon viinikellarissa viinejä maistelevat norexilaiset  Tomas Lönnberg, Olli Lindsten, Anssi Lehtinen, Andreas Fanta, Juha Rantala ja Nina Walldén.
Espoon viinikellarissa viinejä maistelevat norexilaiset Tomas Lönnberg, Olli Lindsten, Anssi Lehtinen, Andreas Fanta, Juha Rantala ja Nina Walldén.
Sulje mainos Tilaa Aromi