Aromi
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Podcastit
  • Tilaa lehti
  • Yhteystiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Mediatiedot
  • In English
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Anna palautetta
  • Tilaa uutiskirje
  • In English
  • Etusivu
  • Artikkelit
  • Blogi
  • Podcastit
  • Tilaa lehti

Oluet

Selaa
  • Kaikki
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Aromi-lehti
  • Pääkirjoitukset
  • Ulkomailla
  • Kotimaassa
  • Ravintolat
  • Ruoka
 
  • Oluet

Mikä ihmeen pintahiivaolut?

19.11.2019 Maria Markus

Pintahiivaoluet ovat löytäneet ystävänsä. Mutta mitä pintahiivaolut oikeastaan on? Ei ainakaan mikään uusi keksintö, sillä sitä on juotu jo tuhansien vuosien ajan. Pintahiivaoluiden makukirjo on valtava ja kasvaa koko ajan.

  • Oluet

Aidoissa olutkilpailuissa seulotaan jyvät akanoista

02.01.2019 Peter Tammenheimo

Meneillään olevan olutbuumin sivutuotteena erilaisten kilpailujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, eivätkä edes alaa läheltä seuraavat asiantuntijat meinaa pysyä niistä kartalla. Kuluttajan kannalta olisi kuitenkin tärkeää tietää, mitä milloinkin palkitaan ja millä perusteilla.

Aromin teemana on vuonna 2019 ruokavallankumous. Nostamme esille alalla tehtyjä läpimurtoja ja esimerkillisiä, uraauurtavia ja arkea helpottavia tekoja.

Horeca-alan sitoutumaton ammattilehti,
52. vuosikerta, Aikakauslehtiliiton jäsen

Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy
Aromi ja Shaker
Mäkelänkatu 56, 3. krs,
00510 Helsinki

Aromi ilmestyy 10 kertaa vuodessa

Kustantaja ja julkaisija
Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress Oy

Liiketoimintajohtaja
Nina Harlin

© Aromi2019

  • Aromi
  • Evento
  • Shaker
  • PRO
  • Evento Awards
  • Peruutukset
  • Rekisteriseloste
  • Tietosuojalauseke