Raguletto Täysjyvädurumvehnäpastat on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöön

Raguleton tuotevalikoimasta löytyy nyt ammattikeittiöille tarkoitetut täysjyvädurumvehnäpastat. Mamma mia, mitä pastoja ne ovatkaan: baskerinmallinen cappelli, kaksikierteinen fusilli, mahtava minispagetti, litteä nuudelipala, putkilomainen penne ja lumoava lasagnette.

Kun huomasimme, ettei ammattikeittiöille ole tarjolla Suomessa kovin monia vaihtoehtoja laadukkaista pastoista, alkoi Raguletto-pastojen tuotekehitys. Meille oli tärkeää tehdä pasta, jonka ominaisuuksissa korostuvat ammattikeittiöiden tarpeet. Ensimmäiseksi piti löytää oikea raaka-aine. Raguletto Täysjyväpastat valmistetaan täysjyvädurumvehnäsemolinasta. Durumvehnästä valmistettu pasta pysyy irtonaisena.

Se, miten pasta kypsennetään, vaihtelee hyvin paljon keittiöistä riippuen. Täydellisen pastan kypsyysasteen saamista pidetään jopa taiteenlajina ja al dente on jokaisen kokin tavoite ja asiakkaiden halu. Miksi silti asiakkailta kuulee niin usein kommentteja lötköistä tai vastaavasti liian raaoista pastoista?

Siinä missä toisessa ravintolassa esikeitetään pasta, toisessa tarjoillaan pasta lämpöhauteessa. Toisinaan kylmävalmistus on kätevin tapa valmistaa pastaruokaa. Joissain paikoissa taas käytetään kaikkia näitä tapoja. Ammattikeittiöiden kiireen ja suurien valmistusmäärien vuoksi pastoja pitää toisinaan valmistaa etukäteen tai laittaa tarjolle lämpöhauteeseen, jossa rakenne voi muuttua. Mutta Raguletto Täysjyväpastat ovat ratkaisu näihinkin ongelmiin. Raguletto Täysjyväpastat vastaavat kaikkiin valmistusmenetelmiin; ne sopivat erinomaisesti kylmävalmistukseen ja kestävät hyvin lämpösäilytystä.

Nykyään asiakkaat kaipaavat ravintolassakin terveellisempiä ja ravintorikkaampia vaihtoehtoja, monet ammattikeittiöt miettivätkin maun lisäksi paljon myös valmistamansa annoksen ravintosisältöjä. Raguletto Täysjyvädurumvehnäpastat ovat erinomaisia kuidun ja proteiinin lähteitä. Ravintokuituja pastoissa on vähintään 1,5 grammaa 100 kcal kohti. Ja energiasisällöstä vähintään 12 % muodostuu proteiinista.

Lisäksi pakkasimme pastat ravintoloille järkevän kokoisiin pakkauksiin. Painot vaihtelevat 6–8 kilon välillä. Yhdessä laatikossa on kaksi tiivistä kuumasaumattua muovipakkausta, jotta niinä kertoina, kun tarvitset vain osan sisällöstä, koko jäljelle jäävä raaka-aine säilyttää parhaat ominaisuutensa seuraavaan käyttökertaan asti.

Lue myös, miten valitset pastan oikein, jotta lopputulos on kuin aito italialainen.

Elokuusta 2020 alkaen löydät Raguletto-pastat Kespron ja Metro-tukuista.

Jutta Kontinen

Brand & Training Manager

GB Foods Suomi Oy

*Kaupallinen yhteistyö
Sulje mainos Tilaa Aromi