– Kuljetamme ruokaa jo sadasta ravintolasta Helsingissä. Helsinkiläiset ihastuivat uuteen palveluun heti sen avauduttua ja kasvu on ollut nopeampaa kuin odotimme, kertoo Suomen foodoran toimitusjohtaja Ville Vasaramäki.

Uusia lähettejä kaivataankin nopeasti, jotta kasvavaan kysyntään pystytään vastaamaan.

– Saamme päivittäin pyyntöjä laajentaa palvelua uusille alueille Helsingissä ja vastataksemme tähän pyyntöön tarvitsemme paljon uutta kapasiteettia, sanoo foodoran viestinnästä vastaava Matilde Pelkonen.

Yritys lupaa, että työtä on tarjolla sekä täysipäiväisille että osa-aikaisille läheteille, hyvin joustavasti ja kilpailukykyisellä palkalla.

– Työ on varmasti houkuttelevaa esimerkiksi opiskelijoille, sillä työajan saa valita lähes vapaasti ja tuntipalkka on parhaimmillaan yli 15 euroa, selventää Vasaramäki.

Foodora aloitti täysin polkupyörillä toimivana palveluna, mutta on täydentänyt logistiikkavalikoimaansa suurien tilausten ja pidempien toimitusmatkojen osalta myös skoottereihin ja autoihin. Yrityksen keskeisenä periaatteena on kuitenkin löytää aina mahdollisimman ympäristöystävällinen vaihtoehto hoitaa kuljetukset nopeasti ja laadukkaasti. Vasaramäki kertoo, että yritys testaa parhaillaan myös sähköpyöriä ja -autoja ruoan kuljettamiseen. 

Foodoran käyttäjä syöttää osoitteensa mobiilisovellukseen tai www.foodora.fi -sivulle löytääkseen alueensa ravintolat. Asiakas valitsee mieleisestään ravintolasta aterian, tekee ja maksaa tilauksen. Tilaus saapuu asiakkaan luo keskimäärin 35 minuutissa tilauksen tekemisestä. Palvelun kuljetusmaksu on 3,90€/tilaus.