”Ruokapöytien Airbnb” WeFiFo rantautuu Suomeen

Suomessa WeFiFo:n toiminta käynnistyy ravintola Chapterissä järjestettävillä yhteisöllisillä Supper Club -ruokailutapahtumilla. WeFiFo:n ideana on, että asiakkaat löytävät kokin luokse henkilöstä tai sijainnista riippumatta.

Ruuanlaittajien markkinapaikka WeFiFo:n toiminta alkaa Suomessa Supper Club -tapahtumilla. Supper Club yhdistää ruokailun ja sosiaalisen kanssakäymisen.

− Supper Club -illalliset tarjoavat ihmisille mahdollisuuden sosiaaliseen syömiseen kustannustehokkaammin kuin perinteinen ravintolaillallinen. Yhdessä syöminen ei vaadi omaa perhettä tai läheistä ystäväpiiriä. Myös yhteisön kanssa voi syödä. Yhdessä syömisellä on valtavan suuri merkitys henkiselle hyvinvoinnille, sanoo WeFiFo:n perustaja Seni Glaister.

Glaisterin ajatuksena on korostaa sosiaalisen syömisen tärkeyttä ja tuoda ihmiset fyysisesti lähelle toisiaan digitalisoituvassa maailmassa.

− WeFiFo Supper Clubeja on järjestetty muun muassa rannoilla, puistoissa, ravintoloissa, kodeissa ja konserteissa. Uudet tuttavuudet saman pöydän ääressä tekevät illallisista unohtumattomia, kertoo Glaister.

WeFiFo:n Social Supper Club pyörii heinäkuun alusta lähtien joka keskiviikko helsinkiläisen ravintola Chapterin terassilla. Tapahtumassa nähdään niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin huippukokkeja: esimerkiksi TV-kokki Mike Keen ja Toni Toivanen. Fiskarsissa järjestetään kesällä säännöllisiä Supper Clubeja.

Michelin-tähditetyn huippukokin Markus Aremon 50-vuotisjuhlakiertue on organisoitu WeFiFo:n kanssa. Aremo valmistaa juhlakiertueella ruokaa ympäri Suomea kokki- ja taiteilijaystäviensä kodeissa. Jokainen voi varata paikkoja tapahtumiin sekä ehdottaa kiertueen kokkauspaikkoja.

− WeFiFo mahdollistaa sen, että jokainen kokki voi keskittyä ruuanlaitosta nauttimiseen ja luovuuteensa. Se, että maksavat asiakkaat löytävät nyt kokin luokse, oli tämä missä tahansa, luo paljon vapauksia, Aremo sanoo.

Mikä?

  • WeFindFood
  • Ruokapöytien ”airbnb:ksi” kutsuttu markkinapaikka ruoanlaittajille: kotikokeille ja ammattilaisille
  • Perustettu 2016 Englannissa
  • Yli 7000 käyttäjää Englannissa
  • Lähes tuhat aktiivista hostia
  • Yli 200 toteutettua Supper Club -tapahtumaa ammattikokkien kanssa
  • Rantautunut juuri Suomeen, Viroon ja Etelä-Espanjaan
  • Käynnistää Social Supper Club -tapahtumasarjan 3. heinäkuuta alkaen keskiviikkoisin helsinkiläisen ravintola Chapterin terassilla.
  • Klubitapahtumaan osallistuu kotimaisia ja ulkomaalaisia huippukokkeja, kuten tv-kokki Mike Keen ja Toni Toivanen.
Sulje mainos Tilaa Aromi