Aivan Kremlin kupeessa sijaitsee yksi My-My (suomeksi Mu-Mu) buffettyyppinen kahvila-ravintola. Samassa rakennuksessa on amerikkalaisen pikaruokakulttuurin lippulaiva McDonald's. Kaupallisessa kilpailussa venäläinen pikaruokapaikka näyttää pitävän hyvin pintansa. My-My on hyvin suosittu lounaspaikka ja sen ruokavalikoima on kilpailijaa paljon monipuolisempi.

Venäläisessä pikaruokapaikassa on tarjolla laaja valikoima tuoreita salaatteja, liha-, kana- ja kalaruokia sekä keittoja. Saslikit, pelmenit ja blinit ovat Venäjällä yhä suosittuja ruokia. Jälkiruuaksi on tarjolla kiisseleitä sekä kakkuja teen tai kahvin kera. Juomavalikoimaan kuuluvat niin marjamehut kuin myös viinit. Linjastoon on annosteltu valmiiksi erilaisia ruokia. Linjastosta huolehtii liukuhihnatyyppisesti iso joukko tarjoilijoita.

My-My:ssä voi maistella erilaisia venäläisiä ruokia. Salaatit on valmistettu muun muassa raa´asta kaalista, kurkusta ja porkkanoista. Mausteita ja öljyä ripotellaan salaatin joukkoon. Keitetyistä juureksista on sekoitettu ruokaisia salaatteja smetanalla höystettynä. Tarjolla on lisäksi paistettuja perunoita, sieniä ja sipulia. Leivän voi korvata ruokaisilla pasteijoilla. Kasvisruokailijoille löytyy myös runsaasti syötävää.

Ruoka-annokset on aseteltu linjastossa valmiiksi lautasille ja lämminruoka punnittu. Itsepalvelu tekee valikoinnista venäjän kieltä taitamattomalle aluksi haastavaa ja vilkkaasti etenevässä jonossa voi päätyä hyvinkin satunnaiseen valikoimaan. Tottumus tekee kuitenkin tässäkin asiassa mestarin, ja seuraava ruokailukerta on jo huomattavasti helpompi.

Vaikka Moskova on hintatasoltaan yksi maailman kalleimmista kaupungeista, ravintolassa syöminen ei ole erityisen kallista, vaan hintataso on suomalaisen mittapuun mukaan kohtuullinen. My-My:ssä runsaan lounaan voi nauttia noin kuudellasadalla ruplalla eli noin seitsemällä eurolla.

Katukuvassa My-My ravintolan löytää helposti, sillä ketjun ravintoloiden edessä saattaa seistä mustavalkoinen iso lehmäfiguuri. Samat värit toistuvat paikan sisustuksessa, joka on yleisilmeeltään yksinkertainen ja siisti. Kertakäyttöastioita ei käytetä. Henkilökuntaa on runsaasti tiskin takana ja salissa. He ovat avuliaita ja osaavat vähän englantia. My-My-ketjun pikaruokapaikkoja on Moskovassa lähes neljäkymmentä ja monet niistä sijaitsevat Moskovan keskustassa. Pikaruokapaikat ovat avoinna viikon jokaisena päivänä.