Etätyön pelastuspaketiksi nimetystä palvelusta löytyy Simply to go -ateriasarjan vaihtoehtoja eri ruokavalioille. Paketin sisältö vaihtelee vuoroviikoin.

– Kaikki Simply to go -tuotteet valmistetaan Espoossa ammattikeittiöolosuhteissa, joten voimme taata niiden korkean laadun ja riittävän säilyvyysajan. Ateriat valmistetaan täysin käsityönä puhtaista ja laadukkaista, pääosin kotimaisista raaka-aineista. Simply to go paitsi liputtaa kotimaisten raaka-aineiden puolesta, myös työllistää ravintola-alan ammattilaisia, kertoo markkinointipäällikkö Pirita Pohjanne Sodexolta tiedotteessa.

Tilaukset tehdään mySodexo -sovelluksen avulla viimeistään toimitusta edeltävänä keskiviikkona, ja tuotteet toimitetaan tai noudetaan ravintolasta maanantaisin klo 8–13 välisenä aikana. Tilaaja voi seurata toimituksen etenemistä hänelle lähetetyn tekstiviestin avulla. Maksu ja ateriaedun lunastaminen tapahtuvat applikaation kautta, samaan tapaan ja hintaan kuin lounaan maksaminen henkilöstöravintolassa.

Palvelun toimitusalue rajoittuu toistaiseksi Kehä 3:n sisäpuolelle.