Harvassa suomalaisessa yrityksessä suhtaudutaan uuteen työpäivään kuten ammattikeittiöissä. Meillä Fredmanilla suhtaudutaan.

Suomeen syntyi 14. huhtikuuta täysin uusi ammattikeittiöalan toimija, Fredman. Se tavoittelee täydellistä keittiötä. Fredman yhdistää tietoa, teknologiaa, järjestelmiä ja monipuolista ammattitaitoa paremman ruoan synnyttämiseksi. Tuotamme edelleen myös alan parhaita tuotteita, kuten tuttuja Carita-liinoja.

Fredmanilla on kokemusta ammattikeittiöiden varustamisesta jo kahdeksalta vuosikymmeneltä. Historiamme polveilee sellaisten nimien kuin Euran Paperin, Ahlströmin kuluttajatuotteiden, Euran kuluttajatuotteiden, Euraconin ja Eskimo Finlandin kautta. Meillä synnytetty Carita-liina on tuttu jokaiselle keittiöammattilaiselle, Comple-kartonkivuoka myös miljoonille ammattikeittiöiden asiakkaille. Digitaalista omavalvontajärjestelmämme käytetään niin kuntakeittiöissä kuin ketjuravintoloissakin. Myös ulkomailla.

Fredmanin on aika ottaa rohkeita askelia kansainvälistymistä ja täydellisen ammattikeittiön luomista kohti. Emme kuitenkaan voi tehdä sitä yksin. Tarvitsemme verkostoomme alan parhaita toimijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Kutsumme teitä mukaan synnyttämään tietoa ja osaamista paremman ruoan valmistamiseksi!

Me Fredmanilla olemme osa yhtä suurta keittiöperhettä, joka taistelee parhaiden makujen puolesta arjessa ja juhlassa. Tiedämme, että kuten Suomen Bocuse d’Or -edustajan Eero Vottosen, meidänkin pitää harjoitella päivittäin, emmekä silti ole koskaan täydellisiä.

Uudistamme ja uudistumme jatkuvasti ajan, teknologian ja keittiöiden kehittyessä. Haluamme olla tunnettu kansainvälisesti merkittävistä ammattikeittiöiden teknologiaratkaisuista.

Unelmissamme siintää täydellinen keittiö.

Strive for the Perfect Kitchen!