Tamperrada-pintxofiesta järjestetään elokuussa kuudennen kerran.  Viiden päivän ajan tamperelaisten ravintoloiden pöydät notkuvat pikkuannoksia eli pintxoja ja tuhannet innokkaat asiakkaat kiertävät ympäri kaupunkia tutustumassa itselleen uusiin ravintoloihin ja samalla Tampereen maisemiin.

Tänä vuonna on mukana 52 ravintolaa. Kilpailuun osallistuvat muun muassa  2 H+K, 4Vuodenaikaa Kauppahalli,  Armas Kuppila,  Dabbal, Deli 1909,  Kievari Kahdet Kasvot, MakaSushi,  Gastropub Nordic, Näsinneula, Santé, Gastropub Tuulensuu ja viime vuoden voittaja Fabrik.

Vappuna julkistettavan kilpailuannoksen lisäksi ravintoloilla on tarjolla  useita muita pintxoja, mukana on myös vegaaneille sopivia tuotteita.

Kilpailun tuomaristo valitsee gastronomisesti mielenkiintoisimman pintxon. Arvostelu koostuu kolmesta osa-alueesta: maku (60 pistettä), ulkonäkö (20 pistettä) ja innovatiivisuus (20 pistettä). Kolmelta tuomarilta maksimipisteet ovat yhteensä 300. Lisäksi yleisö äänestää netissä oman suosikkinsa. 

Tuomaristona vuonna 2018 toimivat Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Tampereen vouti Mikko Reinikka ja Vice-Conseiller Gastronomique Marko Alenius sekä Vice-Chargée de Presse, Chef Rotisseur Anette Mellin.

Viime vuoden tapahtumassa myytiin 250 000 pintxoa ja tarjolla oli yli 200 erilaista ruoka-annosta. Parhaat ravintolat myivät illassa yli 2 000 pintxoa.

Tamperrada 13.–17.8.2018, Tampere.