Theron Catering aloitti M/s Isosaaren ravintoloitsijana kesäkuussa.

M/s Isosaari on Suomen Saaristokuljetus Oy:n lippulaiva, ja se risteilee nimensä mukaisesti Helsingin Kauppatorilta ulkosaaristossa sijaitsevaan Isosaareen. M/s Isosaari toimii kesäsesongin aikana myös hotellina Isosaaressa. Aluksella on 80-paikkainen ravintola ja kaksi isoa aurinkokantta näköaloilla. Hyttejä on 15 ja makuupaikkoja 42 henkilölle.

Alusta vuokrataan myös tilausristeilyille enintään 275 hengen ryhmille toukokuun alusta syyskuun loppuun. Alus on pääkaupunkiseudun suurin saaristolaislautta, vakaa ja turvallinen merten kyntäjä. Talvikaudella alus toimii Meritullintorilla hotellilaivana ja ravintolana.

M/s Isosaarta vuokrataan erilaisiin juhliin, tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. 

- Theron Cateringin valinta laivan ravintoloitsijaksi oli helppoa, sillä teemme jo nyt tiivistä yhteistyötä muiden kohteidemme kanssa, kertoo Tomi Ståhlberg Suomen Saaristokuljetus Oy:n toimitusjohtaja.

Theron Groupille oma tapahtumayksikkö

Viimeisimmän asiakastutkimuksen tulosten kannustamana Theron Eventsille on palkattu oma tuottaja.

- Teetimme alkuvuodesta laajan asiakastutkimuksen, missä kysyttiin yrityksen olemassa olevilta asiakkailta heidän tarpeitaan ulkopuoliseen tapahtumajärjestämiseen ja vastausten ollessa selvästi uudelle palvelulle myönteinen, päätimme oman tapahtumayksikön aloituksesta, Theronin myynti- ja markkinointijohtaja Katri Kärkkäinen kertoo.

Tuottajaksi on nimitetty tapahtumatuotannon ammattilainen, restonomi Jatta Salminen. Theron Events tulee keskittymään korkeatasoisiin yritystapahtumiin pääkaupunkiseudulla.

- Olemme hyvällä kasvun tiellä ja etsimme uusia kohteita Theron Bistro ravintolatoiminnan alle sekä laajennamme muuta toimintaamme maltillisesti, lisää Theron Catering Oy:n perustaja ja pääomistaja Tero Blom.